Κορονοϊός: Διευρύνεται το ωράριο των σούπερ μάρκετ - Ανοιχτά και τις Κυριακές

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 13:28 Κορονοϊός: Διευρύνεται το ωράριο των σούπερ μάρκετ - Ανοιχτά και τις Κυριακές

Οι πολίτες θα μπορούν να πηγαίνουν στα σούπερ μάρκετ από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Η διεύρυνση του ωραρίου των σούπερ μάρκετ, αλλά και η πιθανότητα να παραμένουν ανοιχτά και τις Κυριακές, φαίνεται πως έχει τεθεί επί τάπητος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που θα προβλέπει την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των σούπερ μάρκετ τις καθημερινές και τη λειτουργία τους κάποιες Κυριακές.

Αυτό σημαίνει πως οι πολίτες θα μπορούν να πάνε στο σούπερ μάρκετ από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά και τις τέσσερις επόμενες Κυριακές.

Στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού, η κυβέρνηση ήδη έχει επιτρέψει την λειτουργία των σούπερ μάρκετ τις Κυριακές προσκειμένου να εξυπηρετήσουν μόνο τις ηλεκτρονικές παραγγελίες που δέχονται, οι οποίες τα τελευταία αύξηση, όπως είπε και ο υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδης, παρουσιάζουν τεράστια αύξηση.

Υπενθυμίζεται πως, από σήμερα η προσέλευση των καταναλωτών γίνεται με την αναλογία του ενός ατόμου ανά 10 τ.μ και με ελάχιστη απόσταση τα δύο μέτρα μεταξύ τους.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση