Μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στα νέα μέτρα: Στέλνουν πάνω από 15.000 sms την ώρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 09:05 Μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στα νέα μέτρα: Στέλνουν πάνω από 15.000 sms την ώρα

Λιγότεροι ήταν εκείνοι που τύπωσαν την ειδική φόρμα - Τεράστια η ανταπόκριση των πολιτών.

Μέσω γραπτού μηνύματος προτίμησαν οι πολίτες να ενημερώσουν τις αρχές για τον προορισμό τους κατά την πρώτη μέρα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Τα SMS που δέχθηκε ο αριθμός 13033 ήταν εκατοντάδες χιλιάδες, όπως τόνισε σε ανακοίνωση του το υπουργείο ψηφιακής πολιτικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε ορισμένες στιγμές η αποστολή των μηνυμάτων προς τον πενταψήφιο αριθμό ξεπερνούσε τις 15 χιλιάδες την ώρα. Σαφώς λιγότεροι ήταν εκείνοι που τύπωσαν την ειδική φόρμα και ήταν κυρίως εργαζόμενοι που έφυγαν το πρωί για να πάνε στη δουλειά τους.

Ο αρμόδιος υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης εμφανίζεται ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των πολιτών και δεσμεύτηκε να επιλύσει όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν τις πρώτες ώρες λειτουργίας της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Το θέμα αυτό θα συζητηθεί σήμερα στη συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί με αντικείμενο τα μέτρα αντιμετώπισης και οι συνέπειες της φονικής νόσου.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση