Κορωνοϊός: Στους 27 οι νεκροί - Ένας ακόμη άνδρας πέθανε πριν μέρες αλλά… δεν δηλώθηκε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 08:20 Κορωνοϊός: Στους 27 οι νεκροί - Ένας ακόμη άνδρας πέθανε πριν μέρες αλλά… δεν δηλώθηκε

Απίστευτα πράγματα όσο "καλπάζει" ο κορωνοϊός και στην Ελλάδα. Πέθανε στις 18/03 ένας άνδρας αλλά δεν καταγράφηκε κι ο θάνατός του έγινε γνωστός… σήμερα - 27 πλέον οι νεκροί και 892 τα κρούσματα συνολικά. Όλη η ενημέρωση Τσιόδρα.

Εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς ο κορονοϊός στην Ελλάδα και δυστυχώς η λίστα των νεκρών μεγαλώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ακόμη άνδρας έχασε την μάχη, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στην χώρα μας σε 27.

Να σημειώσουμε, μάλιστα, πως σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο άνθρωπος πέθανε στις 18 Μαρτίου του 2020, ωστόσο το νοσοκομείο δεν το δήλωσε στην αρμόδια υπηρεσία που κάνει την καταγραφή και γι’ αυτό γίνεται γνωστό τώρα! Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ΕΟΔΥ γνώριζε για την συγκεκριμένη απώλεια.

Κορωνοϊός: Η ενημέρωση Τσιόδρα

Νωρίτερα, στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον “χάρτη” του ιού στην χώρα μας, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε πως υπάρχουν 71 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και συνολικά 892.

57 είναι οι συμπολίτες μας που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, 54 εξ αυτών διασωληνωμένοι. Οι περισσότεροι είναι άνδρες, με υποκείμενα νοσήματα. Επιπλέον ανακοίνωσε πως 42 ασθενείς έλαβαν εξιτήριο.

“Δεν έχουμε πορεία Ιταλίας, αλλά αν τα μέτρα αρθούν, να είστε βέβαιοι, θα ακολουθήσει παρόμοια εικόνα”, είπε επίσης ο κ. Τσιόδρας.

Δείτε όσα είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας στην ενημέρωση για τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση