Έβαλαν φωτιά στο όχημα του δήμου Καλαμαριάς που μοίραζε τρόφιμα σε ευπαθείς ομάδες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 09:26 Έβαλαν φωτιά στο όχημα του δήμου Καλαμαριάς που μοίραζε τρόφιμα σε ευπαθείς ομάδες

Τις κινήσεις του δράστη κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Φωτιά σε όχημα του δήμου Καλαμαριάς έβαλε άγνωστος στις 22:45 το βράδυ της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Αγ. Νικολάου και Ηλία Μικρουλέα.

Τις κινήσεις του δράστη κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα το χρησιμοποιούσαν εργαζόμενοι του δήμου για τη διανομή φαγητού σε ευπαθείς ομάδες.

Στο σημείο επιχείρησε η πυροσβεστική με δύο οχήματα και πέντε άνδρες για την κατάσβεση της φωτιάς. Το αρμόδιο τμήμα διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, ενημερώθηκε για το περιστατικό και μετέβη άμεσα στο αστυνομικό τμήμα όπου και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου.

Σε ανάρτησή του στο facebook κάνει λόγο για ξεκάθαρη κακόβουλη πράξη ενάντια στους πολίτες και στο κοινωνικό πρόσωπο του δήμου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημάρχου

"Ξεκάθαρη κακόβουλη πράξη ενάντια στους πολίτες και στο κοινωνικό πρόσωπο του δήμου μας ο εμπρησμός του οχήματος που χρησιμοποιούνταν από το "βοήθεια στο σπίτι”. Με αυτό μεταφέρονταν και διανέμονταν καθημερινά δεκάδες γεύματα σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ώστε να προστατευθούν από τον ιό. Κανένας σεβασμός στην δημόσια περιουσία, κανένας σεβασμός στον συνάνθρωπο. Μόνο ντροπή και θλίψη μπορώ να αισθανθώ για τον "άνθρωπο” που κατέγραψαν οι κάμερες".

 

 

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

 

 

Πηγή: thesstoday.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση