Τραγικό φινάλε για τον νεαρό Σωτήρη που εξαφανίστηκε στις 13 Μαρτίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 13:45 Τραγικό φινάλε για τον νεαρό Σωτήρη που εξαφανίστηκε στις 13 Μαρτίου

Μπροστά σ’ ένα μακάβριο θέαμα έπεσε ποδηλάτης σε ορεινή περιοχή της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, καθώς εντόπισε τη σορό του Σωτήρη Μάτου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 13 Μαρτίου σύμφωνα με το Silver Alert που είχε εκδοθεί.

Βάσει του Silver Alert ο 31χρoνος είχε εξαφανισθεί από την Σταυρούπολη, ενώ όλο αυτό το διάστημα δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Οι συγγενείς που αγωνιωδώς τον αναζητούσαν από την πρώτη κιόλας στιγμή, είχαν επικοινωνήσει με την υπηρεσία, η οποία μετά από αίτημα τους και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό με στόχο την ανεύρεση του.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Γεράσιμος Κουρούκλης εμπνευστής και δημιουργός των “Silver Alert” και “Γραμμή ζωής” το απόγευμα της 26ης Μαρτίου ενημερώθηκε για την ανεύρεση και την απώλεια της ζωής του νεαρού Σωτήρη.

“Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του Σωτήρη Μάτο που είχε χαθεί την 13/03/2020. Ο 31χρονος, είχε εξαφανισθεί την 13/03/2020, από τη Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκης. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή του. Δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός… Η υπηρεσία Silver Alert, το απόγευμα της 26/03/2020, έλαβε κλήση για την ανεύρεση και την απώλεια ζωής του. Η σωρός του εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, από ποδηλάτη που ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ”.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση