Εικόνες από το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τα 119 κρούσματα κορωνοϊού στον Πειραιά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 11:58 Εικόνες από το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τα 119 κρούσματα κορωνοϊού στον Πειραιά

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του newsbeast.gr

Αυστηρά είναι τα μέτρα ασφαλείας στην προβλήτα Ε12 στο λιμάνι του Πειραιά όπου βρίσκεται αγκυροβολημένο από το βράδυ της Πέμπτης το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο οποίο μεταξύ των 380 επιβατών του έχει επιβεβαιωθεί πως υπάρχουν 119 κρούσματα του κορωνοϊού.

Έξω από το πλοίο σημειώνεται πως έχει στηθεί από τον ΕΟΔΥ τέντα για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έχει πάρει δείγματα από όλους όσους βρίσκονται στο πλοίο εκ των οποίων οι 119 είναι ήδη θετικοί και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των τεστ και για άλλους επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της κυβέρνησης μέσα στην ημέρα αναμένεται τα μέλη του πληρώματος τα οποία είναι αρνητικά στον κορωνοϊό να μεταφερθούν σε ξενοδοχεία της Αθήνας για να μπουν σε καραντίνα και στη συνέχεια να επαναπατριστούν στις χώρες τους.

Όσοι επιβαίνοντες είναι θετικοί στον ιό, θα παραμείνουν σε υγειονομική απομόνωση εντός του πλοίου για 14 ημέρες.

Όλοι οι επιβαίνοντες στο πλοίο είναι πολύ καλά στην υγεία τους και μερικοί δεν έχουν καν συμπτώματα όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη κατά την επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες που κατέγραψε το newsbeast.gr:

Βίντεο - Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση