Σοκ από τον θάνατο του Νικόλαου Σπανού - "Ήταν υγιέστατος, τον πήρε ο ιός" λέει ο γιος του [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 17:34 Σοκ από τον θάνατο του Νικόλαου Σπανού - "Ήταν υγιέστατος, τον πήρε ο ιός" λέει ο γιος του [Βίντεο]

Ο ίδιος περιγράφει την κατάσταση της υγείας του μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με τον ιό

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Νικόλαου Σπανού, πρώην CEO της Goodyear Dunlop Hellas, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 52 του χτυπημένος από τον κορωνοϊό.

Ο Νικόλαος Σπανός ήταν το 57ο θύμα του ιού στη χώρα μας, καθώς κατέληξε το μεσημέρι της Παρασκευής στο νοσοκομείο Αττικόν.

Ο 52χρονος πατέρας δύο παιδιών υπέκυψε στις 13:30 το μεσημέρι, ενώ δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα. Αυτό επιβεβαίωσε και ο 24χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται και αυτός με κορωνοϊό.

"Ήταν υγιέστατος κι έφυγε, τον πήρε ο ιός" δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο γιος του, επισημαίνοντας ότι ο κορωνοϊός χτυπά και ανθρώπους "που δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα όπως κι εμένα. Δέκα ημέρες είχα 39 πυρετό και τώρα είμαι άλλες, πόσες... Μιάμιση βδομάδα μέσα στο νοσοκομείο".

Μάλιστα δεν παραλείπει να καλέσει τους πάντες "να κάτσουν όλοι μέσα στα σπίτια τους, δηλαδή πόσο μυαλό θέλει". Ο ίδιος είπε για την κατάσταση της υγείας του: "Είμαι καλύτερα εγώ, αλλά δεν... ξέρετε, είναι ψυχολογικό το θέμα τώρα. Πολύ δύσκολα...".

Έχοντας ήδη διατελέσει από διάφορες θέσεις μέλος της Michelin και της Masterlease στην Ελλάδα, ο Νικόλαος Σπανός έλαβε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή στην Goodyear Dunlop Hellas τον Ιανουάριο του 2002.

Τον Οκτώβριο του 2007 ο Νικόλαος Σπανός ορίστηκε ως ο νέος CEO και Γενικός Διευθυντής, Υπεύθυνος για Ελλάδα και Κύπρο, της Goodyear Dunlop Hellas, μια θέση από την οποία αποχώρησε τον Αύγουστο του 2018.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση