Συνελήφθη ο πατέρας 8χρονης που τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Απριλίου 2020 19:55 Συνελήφθη ο πατέρας 8χρονης που τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο πατέρας της 8χρονης που τραυματίστηκε από σφαίρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η σύλληψη του πατέρα που ήταν εξαφανισμένος έγινε στην περιοχή των Λιοσίων και κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου. Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου (04.04.2020), όταν η μητέρα ήταν στο δρόμο με τα δύο παιδιά της, την 8χρονη και τον 5χρονο γιο της. Κάποια στιγμή ο 5χρονος βρήκε κάτι που έμοιαζε με στυλό, το μάζεψε και το έβαλε στην τσέπη του, χωρίς όμως να πει κάτι στη μητέρα του. Όταν έφτασαν στο σπίτι, το έδειξε στην αδερφή του και άρχισε να παίζει με αυτό. Δυστυχώς, όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για όπλο – στυλό, το οποίο κάποια στιγμή εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας το κοριτσάκι στο πόδι. 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι γονείς μετέφεραν την 8χρονη στο Νοσοκομείο Παίδων σήμερα το πρωί, δηλαδή αρκετές ώρες μετά τον τραυματισμό της και μάλιστα στη συνέχεια… εξαφανίστηκαν! Η αστυνομία τους αναζητά, ενώ σε βάρος τους θα σχηματιστεί δικογραφία για παραμέληση ανηλίκου. 

Όσον αφορά στην 8χρονη, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και είναι καλά στην υγεία της, ενώ ο μικρός αδερφός της φιλοξενείται σε σπίτι συγγενών.  

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση