Καραντίνα τέλος για τους κατοίκους στη Δαμασκηνιά και στη Δραγασιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 11:49 Καραντίνα τέλος για τους κατοίκους στη Δαμασκηνιά και στη Δραγασιά

Τι αναφέρει ο Δήμαρχος Βοΐου σε ανακοίνωσή του. Οι κάτοικοι δεν εξαιρούνται από το συνολικό μέτρο των περιορισμών.

Από τις 6 το πρωί σήμερα Δευτέρα, σταμάτησε η καραντίνα για τους κατοίκους της Δαμασκηνιάς και της Δραγασιάς.

Η απουσία νέων κρουσμάτων σε όλο τον Δήμο Βοΐου έκανε τον Δήμαρχο της περιοχής να άρει την συνολική απαγόρευση κυκλοφορίας και μετακίνησης από και προς τα δύο χωριά. Οι κάτοικοι δεν εξαιρούνται από το συνολικό μέτρο των περιορισμών, που ισχύουν σε όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου Βοΐου, Χρήστου Ζευκλή έχει ως εξής:

"Αύριο από 6:00 προ μεσημβρίας παύει να ισχύει το καθεστώς του περιορισμού κυκλοφορίας από και προς τους οικισμούς Δραγασιά και Δαμασκηνιά.

Την τελευταία εβδομάδα κανένα κρούσμα σε όλο το Δήμο δεν βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό γεγονός που μας κάνει όλους πιο αισιόδοξους. Ταυτόχρονα δικαιώνει την συνολική στάση και προσπάθειά μας και ιδιαίτερα των κατοίκων των χωριών μας έναντι αυτής της απειλής ανταμείβοντας την υπομονή και το κουράγιο τους.

Για να μην πάνε όλοι οι κόποι μας χαμένοι συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, ελπίζοντας το συντομότερο να βγούμε από αυτήν την μάχη νικητές με τις λιγότερες απώλειες.

Για το σύνολο των κατοίκων του Δήμου συνεχίζουν να ισχύουν οι περιορισμοί μετακίνησης όπως έχουν ανακοινωθεί. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία η μετακίνηση προς και από τους όμορους δήμους Άργους Ορεστικού, Γρεβενών και Κοζάνης εξαιρουμένων όσων έχουν βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου η άλλη ειδική άδεια και μόνο.

Δηλαδή απαγορεύεται η μετακίνηση για αγορές, επισκέψεις σε συγγενείς ή οποιαδήποτε άλλο λόγο. Εφιστούμε την προσοχή, καθώς οι παραβάτες σύμφωνα με το νόμο και μετά την αυστηροποίηση των μέτρων διώκονται από τις αρχές και επιβάλλονται υψηλότατα πρόστιμα.

Για τον πιο πάνω λόγο, ο δήμος θα συνεχίσει με τις υπηρεσίες του να εξυπηρετεί την τροφοδοσία των κατοίκων της Δαμασκηνιάς και της Δραγασιάς ανά διήμερο στα τηλέφωνα που μέχρι σήμερα καλούσαν, ώστε να εξυπηρετηθούν και να αποφύγουν περιττές μετακινήσεις".

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση