Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας «υποκλίνεται» στον Σωτήρη Τσιόδρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 22:12 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας «υποκλίνεται» στον Σωτήρη Τσιόδρα

«Αυτό που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη μεταξύ μας» τονίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτησή της στο twitter.

Η ΠτΔ εξαίρει τον καθηγητή Σ.Τσιόδρα για τα μαθήματα δημοκρατίας και σεβασμού του πολίτη. Όπως σημειώνει η Πρόεδρος «Δεν υπάρχει χώρος για διακρίσεις, για φόβο, για διχασμό, για διαιρέσεις στην κοινωνία μας…».

 

 

Με ανάλογη ανάρτησή της στο facebook η κα Σακελλαροπούλου αναφέρει:

«Στη σημερινή του ενημέρωση, αναφερόμενος στους Ρομά ως ευάλωτη ομάδα, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας έδωσε ένα μάθημα δημοκρατίας και σεβασμού του πολίτη που αξίζει να ακούσουμε όλοι» και στη συνέχεια παραθέτει απόσπασμα από τα λεγόμενα του κ. Τσιόδρα κατά την σημερινή ενημέρωση.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

 

Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Τσιόδρας συμβούλευσε τους Ρομά που ζουν στη χώρα μας να συνεχίσουν να έχουν αυτή την υπεύθυνη στάση, τονίζοντας «είμαστε μαζί τους και είναι μαζί μας σε αυτό το αγώνα».

Ο κος Τσιόδρας επεσήμανε, τέλος, ότι οι Ρομά σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι από τις πιο ευάλωτες ομάδες στον κορονοϊό, καθώς πολλές φορές είναι δύσκολο να τηρηθούν τα μέτρα αποστασιοποίησης γιατί ζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες μιας και αρκετοί άνθρωποι στεγάζονται συχνά σε περιορισμένο χώρο, την ώρα που και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης “υποκλίθηκε” στον καθηγητή της λοιμωξιολογίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ