Τσιόδρας: Το μήνυμα για την ενδοοικογενειακή βία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 20:38 Τσιόδρας: Το μήνυμα για την ενδοοικογενειακή βία

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Σωτήρης Τσιόδρας στην ενδοοικογενειακή βία, στην καθημερινή ενημέρωση για τα κρούσματα του κορονοϊού στην χώρα μας.

Ο κ. Τσιόδρας στα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας τα οποία έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό, τονίζοντας πως «είναι προτιμότερο να περπατήσουμε έξω για να καταπραΰνουμε έναν ανεπίτρεπτο θυμό και αίσθημα βίας, ακόμα κι αν πάρουμε πρόστιμο, από το να ασκήσουμε ενδοοικογενειακή βία.

Να προστατεύουμε τους δικούς μας ανθρώπους. Δεν μπορούμε να έχουμε τέτοια φαινόμενα στην Ελλάδα του 2020» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας.

“Το περπάτημα είναι υγεία”

Αναφερόμενος σε εικόνες που είδαμε σήμερα σε κάποιες περιοχές από περιπατητές, είπε χαρακτηριστικά:

«Φυσικά και μπορούμε να περπατήσουμε με την οικογένειά μας ούτως ή άλλως μαζί τους είμαστε στο σπίτι. Το περπάτημα είναι υγεία. Όμως δεν μπορούν οι παρέες να ανακατεύονται, αν κάπου υπάρχει συγχρωτισμός θα πρέπει αυτό το σημείο να το αποφεύγουμε» Κάλεσε όλους μας να σκεφτούμε αποστάσεις και όταν είμαστε σε εξωτερικούς χώρους τονίζοντας πως «όπως τηρούνται οι αποστάσεις σε εσωτερικούς χώρους, δηλαδή όπως συμπεριφερομασε σε ένα σουπερμάρκετ, τι ίδιες αποστάσεις θα πρέπει να τηρούμε και στους εξωτερικούς χώρους». Αυτοί που πρέπει με κάθε τρόπο να προστατευτούν περισσότερο, είναι οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες και αυτοί θα πρέπει να συνεχίσουν να είναι πιο προσεκτικοί, τόνισε.

πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση