Απολύμανση στη γειτονιά του 35χρονου που πέθανε από κορωνοϊό (video)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 10:21 Απολύμανση στη γειτονιά του 35χρονου που πέθανε από κορωνοϊό (video)

Συνεργεία του δήμου Νεάπολης – Συκεών απολυμαίνουν από το πρωί την γειτονιά του 35χρονου που έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό.

Από τις 8.30 το πρωί, συνεργεία του δήμου παρουσία εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, βρίσκονται στο σημείο και απολυμαίνουν τόσο τον δρόμο, τους κάδους και τα πεζοδρόμια όσο και τα υπόλοιπα σημεία που έχουν κριθεί απαραίτητα. Απολύμανση αναμένεται να γίνει και στην πολυκατοικία στην οποία διέμενε ο άτυχος άντρας.

 

 

Η είδηση του θανάτου του 35χρονου πατέρα ενός κοριτσιού 1,5 ετών, σκόρπισε θλίψη αλλά και ανησυχία στη γειτονιά όπου έμενε τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του.

Οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την αγωνία τους στον δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη ο οποίος βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην περιοχή όπου ζούσε ο 35χρονος.

«Από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε σαν δήμος τη συμπαράστασή μας και στην οικογένεια και στη γειτονιά με απολυμάνσεις στην περιοχή και σε όλη την οικοδομή όπου υπάρχει ανησυχία», τόνισε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης επισημαίνοντας πως ο δήμος επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ ο οποίος διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη γειτονιά. Επίσης, ο κ. Δανιηλίδης τόνισε πως ο δήμος θα στηρίξει την οικογένεια σε ό,τι χρειαστεί, ενώ ανακοίνωσε ότι η απολύμανση θα πραγματοποιηθεί μέσα στην ημέρα και πως η ενέργεια αυτή γίνεται σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ.

 

 

Ο 35χρονος, ο οποίος ήταν ξυλουργός και εργαζόταν σε κατάστημα με έπιπλα, κατέληξε χθες από κορωνοϊό στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος χωρίς να έχει υποκείμενα νοσήματα. Καταγράφηκε μάλιστα ως ο νεότερος ασθενής που υποκύπτει στον covid-19 στη χώρα μας.

πηγή: GRTimes

Προσαρμοσμένη αναζήτηση