Αδέσποτη σφαίρα σφήνωσε σε ποδήλατο παιδιού στο Μενίδι – Κραυγή αγωνίας της μάνας (video)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 21:08 Αδέσποτη σφαίρα σφήνωσε σε ποδήλατο παιδιού στο Μενίδι – Κραυγή αγωνίας της μάνας (video)

Σοκάρει η καταγγελία μητέρας στο Μενίδι. Υποστηρίζει ότι βρήκε σφαίρα “καρφωμένη” στο ποδήλατο του ανήλικου παιδιού της, έξω από το δωμάτιό του!

Το νέο περιστατικό στο Μενίδι έρχεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την ανησυχία και τον προβληματισμό κατοίκων του δήμου.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα, βρήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου της πολυκατοικίας που διαμένουν, τη σφαίρα που διαπέρασε το ποδήλατο της ηλικίας 3,5 ετών κόρης της, καταστρέφοντας τη ρόδα του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της ίδιας, η σφαίρα τρύπησε την τέντα του μπαλκονιού, διαπέρασε τη ρόδα του ποδηλάτου που βρίσκεται ακριβώς έξω από το δωμάτιο της μικρής και κατέληξε στα πλακάκια.

Το ευτύχημα είναι πως όταν έγινε το συμβάν, έλειπαν όλοι από το σπίτι, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αρχαίου Θεάτρου στο Μενίδι.

Πώς έφτασε έως εκεί η σφαίρα; Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν να διερευνήσουν την υπόθεση εκτιμούν ότι έφυγε από όπλο Ρομά κατά τη διάρκεια γλεντιών που οργανώθηκαν το Μεγάλο Σάββατο (18.04.2020) και την Κυριακή του Πάσχα (19.04.2020), όπου μάλιστα σημειώθηκαν επεισόδια με τους αστυνομικούς που έσπευσαν να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις, λόγω καραντίνας.

Οι Ρομά τους υποδέχθηκαν βρίζοντας και πετώντας τους πέτρες. Οι αστυνομικοί απάντησαν με προσαγωγές.

Αδιάψευστος μάρτυρας βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

“Πολύ συχνά ακούμε πυροβολισμούς έτσι κι αλλιώς”, θα πει η μητέρα του κοριτσιού. Μόνο που δεν φανταζόταν ότι θα έφτανε η μέρα που μια απ’ αυτές τις αδέσποτες σφαίρες θα έπεφτε στο σημείο του μπαλκονιού που παίζει το παιδί της, μπροστά ακριβώς από το δωμάτιο της.

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

πηγή: ANT1

Προσαρμοσμένη αναζήτηση