Τσιόδρας: Δεν μπορούμε να μείνουμε για πάντα εγκλωβισμένοι! Κανένας νέος θάνατος τις τελευταίες 24 ώρες!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 19:08 Τσιόδρας: Δεν μπορούμε να μείνουμε για πάντα εγκλωβισμένοι! Κανένας νέος θάνατος τις τελευταίες 24 ώρες!

Ευχάριστα τα νέα που ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο. 16 τα νέα κρούσματα. Συνεδριάζει ξανά απόψε η Επιτροπή για την άρση των μέτρων.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοινώνει για άλλη μια μέρα τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. Μαζί του στην ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

16 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, με τα κρούσματα στη χώρα μας να έχουν πλέον φτάσει στα 2.506. Το πιο ευχάριστο απ’ όλα είναι πως τις τελευταίες ώρες δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος στη χώρα μας.

47 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, οι 13 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. 63 ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριο.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας τόνισε επίσης ότι δεν μπορούμε να μείνουμε για πάντα εγκλωβισμένοι και σημείωσε ότι η αρμόδια Επιτροπή θα συνεδριάσει ξανά απόψε για να αποφασίσει τα μέτρα άρσης των περιορισμών που θα προτείνει.

Δείτε όλα όσα είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση