Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φονικό στη Θεσσαλονίκη: "Δεν πήγαινε άλλο..." - Σοκάρουν τα λόγια του πατέρα στους αστυνομικούς [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Απριλίου 2020 23:35 Φονικό στη Θεσσαλονίκη: "Δεν πήγαινε άλλο..." - Σοκάρουν τα λόγια του πατέρα στους αστυνομικούς [Βίντεο]

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία - Τα αίτια διερευνά η Αστυνομία

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως μετά την οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, όπου ο 63χρονος πατέρας πυροβόλησε 6 φορές και σκότωσε τον 32χρονο γιο του έξω από το σπίτι τους.

"Δεν πήγαινε άλλο", μονολογούσε ο δράστης στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν, με τα λόγια του να σοκάρουν. "Έχω κάνει τρία μπάι-πας. Έχω σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά μου" έλεγε με αγανακτισμένο τόνο φωνής, αλλά σε γενικά ήρεμη κατάσταση, μέσα από το περιπολικό μετά τη σύλληψή του, για τα πολύ συχνά επεισόδια και τους καυγάδες με τον γιο του.

Μάρτυρας περιέγραψε πως οι καβγάδες ήταν σύνηθες φαινόμενο στο σπίτι της οικογένειας, ενώ ο γιος, που σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών και να αντιμετώπιζε και ψυχολογικά προβλήματα, χτυπούσε συχνά τους γονείς τους.

Όπως είπε ο μάρτυρας, ο 63χρονος πατέρας αγανάκτησε καθώς ο γιος του επιτέθηκε στη γυναίκα του και γι' αυτό έφτασε στο σημείο να στρέψει το όπλο του προς αυτόν και να τον σκοτώσει.

"Μάλωναν συχνά στο σπίτι, χτυπούσε (σ.σ. ο γιος) τους γονείς του, για τα ναρκωτικά. Σήμερα χτύπησε πάλι τη μάνα, ίσως γιατί δεν τον άφηναν να βγει έξω λόγω των απαγορεύσεων", υποστήριξε ο ίδιος. "Αντικρίζοντας τον δράστη, ο ανιψιός μου τον είδε παραμορφωμένο και τον ρώτησε τι έγινε. "Γιώργο, δεν πήγαινε άλλο, κοίτα τι με έχει κάνει"", φέρεται να του απάντησε ο 63χρονος.

"Από αγανάκτηση το έκανε ο άνθρωπος", εκτίμησε ο μάρτυρας και πρόσθεσε: "Ήταν φίλος μου ο 63χρονος, καλός νοικοκύρης, καλός άνθρωπος. Δεν ήταν ούτε μπλεγμένος ούτε δολοφόνος. Κι η αγανάκτηση πολλά κάνει". Όπως είπε ο ίδιος, επιθυμεί να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του παιδοκτόνου.

 

 

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τόσο η σύζυγος του δράστη όσο και η κόρη του.

πηγή:thetoc.gr