Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καρέ - καρέ πως έγινε το φονικό στη Θεσσαλονίκη - "Το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου" [εικόνες - βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 11:17 Καρέ - καρέ πως έγινε το φονικό στη Θεσσαλονίκη - "Το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου" [εικόνες - βίντεο]

Ο μάρτυρας διέψευσε κατοίκους της περιοχής που χθες είχαν πει πως το θύμα ήταν ναρκομανής.

Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία έρχεται στο φως, για το φονικό στη Θεσσαλονίκη, όπου 63χρονος πατέρας πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον 32χρονο γιο του.

Καρέ-καρέ πώς συνέβη το φονικό στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, περιέγραψε ο Νικήτας Γουτοκόλης, γείτονας της οικογένειας και ο άνθρωπος που, όπως είπε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1, είδε την τραγωδία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του και τον 32χρονο να ξεψυχά στα χέρια του. Ο μάρτυρας διέψευσε άλλους κατοίκους της περιοχής που χθες είχαν πει πως το θύμα ήταν ναρκομανής. Είχε ψυχολογικά προβλήματα, είπε, ενώ οι καυγάδες με τη μητέρα και τον πατέρα του ήταν συνεχείς και υπήρχαν προβλήματα εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια.

Όπως είπε ο ίδιος, το αιματηρό περιστατικό ξεκίνησε από τη στιγμή που ο 32χρονος άρχισε να κυνηγά στον δρόμο με ένα σίδερο τη μητέρα του για να τη χτυπήσει. "Είχε μένος με τη μητέρα του", είπε ο μάρτυρας.

"Όταν όμως εμφανίστηκε ο πατέρας του, ο 32χρονος εξαγριώθηκε. Σηκώθηκε και τον γρονθοκόπησε άσχημα", είπε στη συνέχεια ο μάρτυρας. Εκείνος, όπως λέει, παρενέβη και σήκωσε το θύμα πάνω από τον πεσμένο πατέρα του και τον πήγε στην άκρη.

Τότε όμως "ξέφυγε από την προσοχή μου ο πατέρας, μπήκε μέσα, πήρε το όπλο και μας πυροβόλησε τρεις φορές. Τα σκάγια με χτύπησαν πολύ ελαφριά. Πήρα το τραυματισμένο θύμα, τύλιξα το χέρι του που ήταν σακατεμένο και προσπάθησα να τον πάω προς το σπίτι μου. Τότε ξαναβγήκε ο πατέρας, πυροβόλησε άλλες τρεις φορές. Το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου".

 

Υπενθυμίζεται πως ο 63χρονος παιδοκτόνος αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Ο κατηγορούμενος κρατείται αυτή τη στιγμή στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και πριν από τη μεταγωγή του ενώπιον της εισαγγελικής Αρχής θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, όπως ζήτησε, για την πιστοποίηση τραυμάτων που φέρεται να υπέστη κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. Για τον ίδιο λόγο, ο ίδιος μεταφέρθηκε λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του, συνοδεία αστυνομικών, σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Πηγές: thetoc.gr, Ant1