Τι ερευνούν οι «Αδιάφθοροι» για τη συμπλοκή αστυνομικού - πολίτη στη Μιχαλακοπούλου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 23:29 Τι ερευνούν οι «Αδιάφθοροι» για τη συμπλοκή αστυνομικού - πολίτη στη Μιχαλακοπούλου

Οι Εσωτερικές Υποθέσεις ανέλαβαν τη διερεύνηση της συμπλοκής αστυνομικού με πολίτη, στην οδό Μιχαλακοπούλου στην Αθήνα.

Πρόκειται για το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα μετά από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ηγετικού στελέχους του «Ρουβίκωνα».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. «ανατέθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας η διερεύνηση της εμπλοκής αστυνομικού με ιδιώτη σε χθεσινό περιστατικό, που απεικονίζεται σε βίντεο που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας». Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Απριλίου.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα των «Αδιάφθορων», προκύπτει ότι η μηχανή που διακρίνεται στο βίντεο είναι υπηρεσιακή της ΕΛ.ΑΣ. και ανήκει στα Επίσημα, ενώ οι αστυνομικοί συνόδευσαν γνωστό επιχειρηματία της Αττικής.

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι οι Εσωτερικές Υποθέσεις αναζητούν -αν υπάρχει- το πλήρες βίντεο και όχι μόνο το απόσπασμα που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να διαπιστώσουν τι προηγήθηκε του διαπληκτισμού.

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση