Θρήνος για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή που «έσβησε» ξαφνικά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαΐου 2020 18:45 Θρήνος για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή που «έσβησε» ξαφνικά

Ο 26χρονος, φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ και ποδοσφαιριστής, είχε πάει για να αθληθεί και ξαφνικά κατέρρευσε....

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Καβάλα μετά την είδηση του θανάτου του 26χρονου ποδοσφαιριστή, Μάνου Καζαντζόγλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε περιοχή που είχε μεταβεί για να αθληθεί.

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 26χρονου ποδοσφαιριστή και σπουδαστή των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, Μάνου Καζαντζόγλου, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη (29/4) βρέθηκε νεκρός σε ορεινή περιοχή του Δήμου Παγγαίου.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης ο άτυχος παίκτης βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του κοντά στην Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης, η οποία είναι χτισμένη σε υψόμετρο 753 μέτρων στη βόρεια πλευρά του Παγγαίου Όρους.

Ο Μάνος Καζαντζόγλου είχε καταγωγή από το Παλαιοχώρι και τη Νικήσιανη Καβάλας, δύο γειτονικά χωριά στη βόρεια πλευρά του δήμου Παγγαίου, και ασχολούνταν ενεργά με το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία.

Αγωνίστηκε στον ΑΣ Παγγαίο, αλλά και τρία χρόνια στον σύλλογο της Ένωσης Παγγαιϊκού Δρυάδας.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr τα τελευταία δύο χρόνια, ο 26χρονος ζούσε στην Κομοτηνή, όντας φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ και αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, όπου είχε αναλάβει και χρέη προπονητή σε Τμήμα της Ακαδημίας, ενώ από φέτος αγωνιζόταν στην ομάδα της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση