Απίστευτο παραλήρημα Βελόπουλου στη Βουλή: Ο Τσιόδρας είναι φυτευτός, οι μετανάστες τρώνε τα αδέσποτα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαΐου 2020 14:06 Απίστευτο παραλήρημα Βελόπουλου στη Βουλή: Ο Τσιόδρας είναι φυτευτός, οι μετανάστες τρώνε τα αδέσποτα

Τον αποκάλεσε "φυτευτό" από την κυβέρνηση τον ειδικό λοιμωξιολόγο.

Παραλήρημα Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή με χυδαία υπονοούμενα κατά του Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε στην αρχή της τοποθέτησής του στη Βουλή ότι ο γνωστός λοιμωξιολόγος είναι φυτευτός από την κυβέρνηση.

Παρά την αντίδραση του Πρόεδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα που εξήρε το έργο και την συνεισφορά του Σωτήρη Τσιόδρα, επέμεινε στην ουσία των ισχυρισμών του διορθώνοντας το φυτευτός με τη λέξη διορισμένος από την κυβέρνηση.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ισχυρίστηκε ότι οι αντιδράσεις στα όσα είπε οφείλονται στο γεγονός ότι ενοχλεί ότι ασχολείται με την "ιερή αγελάδα" της κυβέρνησης, ενώ προκάλεσε νέα ένταση όταν ανέφερε με νόημα ότι υπάρχουν γιατροί που έχουν σχέση με φαρμακευτικές εταιρίες. "Να βάζατε τον Ιωαννίδη που είναι ειδικός για θέματα επιδημιών στο Στάνφορντ" δήλωσε.

Εκεί που το τερμάτισε όμως ήταν όταν επικαλέστηκε καταγγελίες φιλοζωικών οργανώσεων ότι στις περιοχές γύρω από τα κέντρα διαμονής μεταναστών εξαφανίζονται τα κατοικίδια ζώα.

"Εγώ ξέρω τι γίνονται καθώς για μερικούς αποτελούν εδέσματα" είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση