Με ολόκληρο οπλοστάσιο πιάστηκε 26χρονος βοσκός στη Θεσπρωτία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαΐου 2020 17:53 Με ολόκληρο οπλοστάσιο πιάστηκε 26χρονος βοσκός στη Θεσπρωτία

Βαρύς οπλισμός βρέθηκε μετά από έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε σπίτι σε χωριό της Θεσπρωτίας

Βαρύς οπλισμός εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, μετά από έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, σε σπίτι σε χωριό της Θεσπρωτίας, νωρίς το πρωί. Πρόκειται για 3 Καλάσνικοφ, ξιφολόγχες, ένα πολεμικό όπλο Mauser, γεμιστήρες και πλήθος πολεμικών φυσιγγίων, τα οποία είχε στο σπίτι του ένας 26χρονος βοσκός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα νωρίς το πρωί, στο χωριό Άγιοι Πάντες, του Νομού Θεσπρωτίας, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, πραγματοποίησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων, έρευνα στο σπίτι του κατηγορούμενου, όπου βρέθηκε το οπλοστάσιο. Τα πολεμικά όπλα θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση