"Πράσινο φως" για μετακίνηση σε νησιά σε όσους έχουν επιχειρήσεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαΐου 2020 12:15 "Πράσινο φως" για μετακίνηση σε νησιά σε όσους έχουν επιχειρήσεις

Με ειδική άδεια θα μπορεί να γίνεται από τώρα η μετακίνηση σε νησιά για προετοιμασία καταστημάτων και ξενοδοχείων που ανοίγουν την 1η Ιουνίου.

Τη δυνατότητα να μετακινηθούν από τώρα στα νησιά, όσοι θέλουν να προετοιμάσουν τις επιχειρήσεις τους, θα έχουν σύμφωνα με τον υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα.

"Μπορεί όποιος θέλει να καταθέσει το αίτημα του στο υπουργείο προστασίας του πολίτη και να μετακινηθεί", είπε ο υφυπουργός Τουρισμού, μιλώντας στον "Θέμα 104,6".

Συγκεκριμένα τη δυνατότητα αυτή θα έχουν όσοι ανοίγουν την 1η Ιουνίου τις επιχειρήσεις εστίασης ή ξενοδοχεία δωδεκάμηνης βάσης σε νησιά ώστε να μπορούν να μετακινηθούν για να προετοιμάσουν τις επιχειρήσεις τους.

"Είναι αλήθεια, το θέσαμε το θέμα και μας διαβεβαίωσαν ότι εφόσον καταθέσουν τα σχετικά έγγραφα θα τους δοθεί άδεια μετακίνησης. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι είναι ένας ρεαλιστικός στόχος είναι η 1η Ιουλίου που σε αυτό έχουμε εστιάσει τη δυναμική μας, θα πρέπει να υπάρξει και μια έγκαιρη προετοιμασία των ανθρώπων του Τουρισμού", είπε ο Μάνος Κόνσολας.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση