Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Παγκράτι μετά τα κορωνο-πάρτι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαΐου 2020 12:57 Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Παγκράτι μετά τα κορωνο-πάρτι

Ο πρωθυπουργός επισκέπτεται αυτή την ώρα το Παγκράτι και είναι η πρώτη του "μίνι" περιοδεία μετά την σταδιακή άρση των μέτρων.

Σε μια περιοχή που υπήρξε χθες το βράδυ συνωστισμός βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός προκειμένου να δει από κοντά την λειτουργία των καταστημάτων αλλά και να συζητήσει με τους πολίτες.

Ο πρωθυπουργός επισκέπτεται αυτή την ώρα το Παγκράτι και είναι η πρώτη του "μίνι" περιοδεία μετά την σταδιακή άρση των μέτρων. Τέτοιου είδους επισκέψεις αναμένεται να συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα φαινόμενα των τελευταίων 24ωρων έχουν θορυβήσει την κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγους που φοβούνται έξαρση της εξάπλωσης της νόσου.

Γι αυτό τον λόγο θα είναι συνεχή τα μηνύματα των κυβερνητικών στελεχών προς τους πολίτες τονίζοντας πως η πανδημία δεν έχει τελειώσει και χρειάζεται επαγρύπνηση από όλους.

Εκείνο που πραγματικά ανησυχεί το Μαξίμου είναι μια νέα καραντίνα η οποία θα δοκιμάσει εκ νέου τις αντοχές του συστήματος υγείας ενώ θα βάλει σε σοβαρές περιπέτειες την οικονομία της χώρας η οποία έχει δεχθεί ήδη σημαντικό πλήγμα.

Επίσης το ζήτημα των "κορωνο – πάρτι" μπορεί να φρενάρουν τα σχέδια για γρηγορότερο άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης, καθώς η επιστημονική ομάδα του υπουργείου Υγείας βλέπει μια επικίνδυνη "χαλάρωση" της κοινωνίας η οποία μπορεί να μας επιστρέψει στα περιοριστικά μέτρα.

Σημειώνεται ότι μέχρι τις 2 τα ξημερώματα ξενύχτησαν πάλι οι συγκεντρωμένοι στην πλατεία Αγίου Ιωάννη, στην Αγία Παρασκευή, με επικεφαλής αυτή τη φορά ηγετικό στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Κάτι που δείχνει ότι η συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία κάθε άλλο παρά αυθόρμητη είναι, ενώ δίνει το …λάκτισμα και έτσι το βράδυ της Τετάρτης οι πλατείες της πρωτεύουσας όπως η πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, στα Πετράλωνα, στη Φωκίωνος Νέγρη αλλά και στο πλάτωμα του λόφου του Λυκαβηττού δεν έπεφτε καρφίτσα από τα αυτοκίνητα που είχαν ανέβει μετά από δυο μήνες σχεδόν για να απολαύσουν την πανσέληνο κι να επιδοθούν και στις αγαπημένες τους …κόντρες. Μάλιστα στο δημοφιλή λόφο της πόλης, οι στιγμές συνωστισμού θύμιζαν συναυλία με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο απ’ αυτούς που ανέβαιναν με τα αυτοκίνητά τους για να ρεμβάσουν τη …φωτισμένη Αθήνα.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση