Διπλό φονικό στα Ανώγεια: "Δεν φτάνει ότι μου πήραν τον πατέρα μου, με ατίμασαν κιόλας", λέει ο 29χρονος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Μαΐου 2020 17:18 Διπλό φονικό στα Ανώγεια: "Δεν φτάνει ότι μου πήραν τον πατέρα μου, με ατίμασαν κιόλας", λέει ο 29χρονος

"Παρακαλώ τον Θεό να τους βοηθήσει όλους να λογικευθούν και να σκεφθούν και τις δύο οικογένειες", δήλωσε.

O 29χρονος από τα Ανώγεια που κρίθηκε προφυλακισθείς για τη δολοφονία του 30χρονου γείτονά του, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τον 63χρονο πατέρα του, μιλά μέσα από τις φυλακές.

"Όπως και να έχει, παρακαλώ τον Θεό να τους βοηθήσει όλους να λογικευθούν και να σκεφθούν και τις δύο οικογένειες", τονίζει ο 29χρονος μιλώντας στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος".

H δήλωσή του ολόκληρη, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του, Διονύση Βέρρα, προς την εφημερίδα έχει ως εξής:

"Δεν φτάνει ότι μου πήραν τον άγγελό μου, τον πατέρα μου, με ατίμασαν κιόλας. Φθάνουν στο σημείο να λένε ότι ο πατέρας μου σκοτώθηκε απ’ το δικό μου πιστόλι, ενώ εκτελέστηκε από αυτούς μπροστά στα μάτια της μάνας μου, πολύ πριν φτάσω στο συμβάν εγώ. Όπως και να έχει όμως, παρακαλώ τον Θεό να τους βοηθήσει όλους να λογικευθούν και να σκεφθούν και τις δύο οικογένειες".

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε η βαλλιστική εξέταση στα δύο όπλα που παραδόθηκαν στην αστυνομία μετά το διπλό φονικό στα Ανώγεια.

Πρόκειται για το όπλο που παρέδωσε ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, και το όπλο που παρέδωσε στο ΑΤ Ανωγείων η οικογένεια του Γιώργου Ξυλούρη, ένα Glock διαμετρήματος 9Χ19. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, οι κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο του φονικού ταυτοποιήθηκαν με τα δύο όπλα που έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία. Η ταυτοποίηση αναμένεται να φωτίσει σημαντικές πτυχές της υπόθεσης.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση