Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Εύοσμο - Προβληματισμός από δεύτερο εμπρησμό σε βιοτεχνία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 10:02 Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Εύοσμο - Προβληματισμός από δεύτερο εμπρησμό σε βιοτεχνία

Στο σημείο επιχείρησε μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής και υδροφόρες των δήμων.

Πέντε στρέμματα αποτέφρωσε προτού τεθεί υπό πλήρη έλεγχο, φωτιά που ξέσπασε χθες το βράδυ σε έκταση με ξερά χόρτα, κλαδιά και σκουπίδια στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, πάνω από την Περιφερειακή οδό της πόλης.

Στο σημείο επιχείρησε μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής και υδροφόρες των δήμων. Η φωτιά δεν απείλησε παρακείμενες κατοικίες.

Στόχος εμπρηστών ξανά βιοτεχνία ρούχων

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες γίνεται στόχος εμπρηστών βιοτεχνία ρούχων στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 4 τα ξημερώματα άγνωστοι έριξαν εύφλεκτο υγρό στη βιοτεχνία με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρής έκτασης φωτιά, η οποία σβήστηκε άμεσα χωρίς να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής. Από τη φωτιά σημειώθηκε αποχρωματισμός της τοιχοποιίας, ενώ το συμβάν ερευνάται από το τμήμα ασφαλείας Νεάπολης - Συκεών.

Είχε προηγηθεί, στις 29 Απριλίου (πάλι τα ξημερώματα), επίθεση με μολότοφ στην ίδια επιχείρηση. Και τότε είχε προκληθεί πυρκαγιά και στο σημείο είχε επιχειρήσει η πυροσβεστική, ενώ υπήρξαν και μικρές υλικές ζημιές.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ