Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιοι παίρνουν σήμερα το επίδομα των 800 ευρώ - Τι θα καταβληθεί τις επόμενες ημέρες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020 11:32 Ποιοι παίρνουν σήμερα το επίδομα των 800 ευρώ - Τι θα καταβληθεί τις επόμενες ημέρες

Η καταβολή αφορά εργαζόμενους που τελούν σε επίσχεση εργασίας, απασχολούμενους σε επιχείρηση που μεταβιβάστηκε και άλλες ειδικές κατηγορίες.

Καταβάλλεται σήμερα σε εργαζόμενους που τελούν σε επίσχεση εργασίας, απασχολούμενους σε επιχείρηση που μεταβιβάστηκε και άλλες ειδικές κατηγορίες εργαζομένων η αποζημίωση ειδικού σκοπού των 800 ευρώ, ενώ την ερχόμενη Τρίτη τα 800 ευρώ θα καταβληθούν και στους εργαζομένους των ειδικών κατηγοριών που θα κάνουν αιτήσεις μέχρι τις 17 Μαΐου στην πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr.

Το χρονοδιάγραμμα

Την επόμενη εβδομάδα θα καταβληθούν σε όσους επιστήμονες υποβάλουν έως σήμερα αίτηση για τα 600 ευρώ της ειδικής οικονομικής ενίσχυσης.

Την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου θα καταβληθούν τα 800 ευρώ στους εργαζομένους που δήλωσαν λάθος ΙΒΑΝ ή έκαναν κάποιο λάθος στην υπεύθυνη δήλωση που υπέβαλαν και είχε ως αποτέλεσμα να μην τους καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού.

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου θα γίνουν οι πληρωμές για τους εργαζομένους που οι συμβάσεις τους βρίσκονται σε αναστολή και τον Μάιο, καθώς οι επιχειρήσεις τους παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή ή επαναλειτουργούν σταδιακά μέσα στο μήνα που διανύουμε.

Στο διάστημα 10 με 12 Ιουνίου 2020 θα γίνει η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους εργαζομένους που βρίσκονται τον Μάιο σε αναστολή της σύμβασης εργασίας τους και απασχολούνται σε επιχειρήσεις που επανελειτουργούν ή πλήττονται σημαντικά βάσει ΚΑΔ. Οι εργαζόμενοι θα λάβουν αποζημίωση ανάλογα με τις ημέρες που παραμένουν σε αναστολή σύμβασης.

Πηγή: thetoc.gr