Δίκη Τοπαλούδη - Ξέσπασε η μητέρα της φοιτήτριας: "Το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου" [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020 15:30 Δίκη Τοπαλούδη - Ξέσπασε η μητέρα της φοιτήτριας: "Το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου" [βίντεο]

Ο δικηγόρος του Ροδίτη ζήτησε την αναγνώριση ελαφρυντικών.

Ομόφωνα ένοχοι κρίθηκαν σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου είναι ομόφωνη από πλευράς των τριών δικαστών και των τεσσάρων ενόρκων.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο άκουσμα της απόφασης, ολόκληρη η αίθουσα ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Το δικαστήριο ανακοίνωσε την ετυμηγορία του επί της ενοχής των δύο νεαρών κατηγορουμένων και η διαδικασία συνεχίζεται με το αν θα αναγνωριστούν ή όχι ελαφρυντικά, ώστε να ανακοινωθεί η απόφαση επί των ποινών.

Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, Κούλα Τοπαλούδη, δεν άντεξε και ξέσπασε την ώρα που αγόρευε στο δικαστήριο ο συνήγορος του 23χρονου Ροδίτη, ζητώντας την αναγνώριση ελαφρυντικών.

"Δεν γυρνάει πίσω το παιδί, ποιο ελαφρυντικό; 17 χρόνων ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου", έλεγε με δάκρυα στα μάτια η κ. Τοπαλούδη και στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα φωνάζοντας, όπως φαίνεται και από το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε το newsit:

Πηγές: newsit.gr, thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση