Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χάος στη Θεσσαλονίκη – Άγρια επεισόδια με μολότοφ, δακρυγόνα και καμμένα αυτοκίνητα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 23:22 Χάος στη Θεσσαλονίκη – Άγρια επεισόδια με μολότοφ, δακρυγόνα και καμμένα αυτοκίνητα

Πεδίο μάχης θυμίζει η περιοχή γύρω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν φωτιές, ενώ έχουν καεί ολοσχερώς δύο αυτοκίνητα. Δείτε βίντεο από τα επεισόδια.

Τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη, καθώς το βράδυ της Κυριακής ξέσπασαν άγρια επεισόδια, στην περιοχή του τουρκικού προξενείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν άγνωστοι που συμμετείχαν σε πορεία που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής για τη χθεσινή επέμβαση της ΕΛΑΣ στην πλατεία Καλλιθέας, κινήθηκαν από την πλατεία προς την οδό Ολυμπιάδος και πέταξαν περίπου 20 μολότοφ προς τους αστυνομικούς.

Η κατάσταση ξέφυγε, στήθηκαν οδοφράγματα και από τις μολότοφ προκλήθηκαν φθορές σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή. Συγκεκριμένα 5 αυτοκίνητα έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές με θραύση των παρμπρίζ, ενώ τουλάχιστον άλλα δύο έχουν καεί ολοσχερώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη γίνει προσαγωγές από την ΕΛΑΣ, ενώ συνεχίζεται η αστυνομική επιχείρηση στην Άνω Πόλη με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ. Στο σημείο έχουν σπεύσει και οχήματα της Πυροσβεστικής.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες  grtimes.gr