Ναύπακτος: Η στιγμή που 17χρονος πηδάει από Φάρο και τραυματίζεται - Σοκαριστικό βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 15:40 Ναύπακτος: Η στιγμή που 17χρονος πηδάει από Φάρο και τραυματίζεται - Σοκαριστικό βίντεο

Το πρωί της Δευτέρας, η μητέρα του 17χρονου, ευχαρίστησε δημόσια τον κόσμο για την συμπαράσταση του.

Ένα στοίχημα που είχε βάλει με φίλους του, παραλίγο να κοστίσει τη ζωή σε έναν έφηβο στη Νάυπακτο. Συγκεκριμένα, ο 17χρονος ανέβηκε στον Φάρο που βρίσκεται στο λιμάνι της Ναυπάκτου και πήδηξε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πάνω στο τσιμέντο.

Το αγόρι τραυματίστηκε άσχημα. Μάλιστα, όλο το περιστατικό έχει καταγραφεί και σε βίντεο. Οι εικόνες είναι σοκαριστικές, γι΄αυτό και η επίμαχη στιγμή έχει "κοπεί”.

Το πρωί της Δευτέρας, η μητέρα του 17χρονου, ευχαρίστησε δημόσια τον κόσμο για την συμπαράσταση του και ευχαρίστησε τον θεό που το παιδί της είναι ζωντανό. Με άρθρο της, η ίδια ευχήθηκε "να είναι το τελευταίο παιδί που κάνει αυτό το λάθος". Άφησε όμως αιχμές για τις Αρχές που απουσίαζαν.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση του απλού κόσμου και μόνο αυτό!!!!Οι αρχές ΑΠΏΝ!!!!ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΤΟΝ ΘΕΌ ΠΟΥ ΤΟΝ ΆΦΗΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ! ΕΛΠΊΖΩ να είναι το τελευταίο παιδί που το κάνει αυτό το λάθος... Λίγο προσοχή ζητείται από τις αρχές της πόλης… Επίσης, ανεβάζοντας την εικόνα με το παιδί της στην άκρη του Φάρου, γράφει: "Αυτό το παιδί δεν το είδε κανείς?Το λιμάνι ήταν γεμάτο από κόσμο…"

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση