Καλλιθέα: Εχασε το ένα της μάτι η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με οξύ από ερωτική αντίζηλο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 16:41 Καλλιθέα: Εχασε το ένα της μάτι η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με οξύ από ερωτική αντίζηλο

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για την δράστη της επίθεσης.

Στην εντατική μονάδα ιδιωτικού νοσοκομείου νοσηλεύεται η 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με οξύ το πρωί της Τετάρτης, καθώς πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχει χάσει το αριστερό της μάτι και έχει πολύ βαθύ έγκαυμα σε όλο της το πρόσωπο. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Το σημείο όπου έγινε η επίθεση:

Τι συνέβη στην Καλλιθέα

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, η 34χρονη κατευθυνόταν στην εργασία της στη λεωφόρο Θησέως στο ύψος της Αγίας Ελεούσας, όταν την πλησίασε μια μαυροφορεμένη γυναίκα που φορούσε και χειρουργική μάσκα που της κάλυπτε το πρόσωπο και της έριξε καυστικό υγρό.

Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει ενώ η δράστης αμέσως μετά την επίθεση τράπηκε σε φυγή.

Τα ρούχα της είχαν λιώσει, έλιωναν πάνω της, δεν καταλάβαμε καν τι έχει συμβεί, έτρεξα να τη βοηθήσω", είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας. "Βοηθήστε με σώστε με", έλεγε η 34χρονη, όπως είπε ο ίδιος μάρτυρας.

"Η κοπέλα ήταν σε κατάσταση πανικού, φώναζε και έκλαιγε. Δεν μπορούσαμε καν να την ακουμπήσουμε για να τη βοηθήσουμε", λέει μία ακόμα αυτόπτης μάρτυρας.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό της άγνωστης γυναίκας, ενώ η η αστυνομία συγκεντρώνει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο, ώστε να μπορέσει να την εντοπίσει.

Πληροφορίες από την Αστυνομία κάνουν λόγο για υπόθεση που κρύβει μια ερωτική αντιζηλία, καθώς όλα δείχνουν ότι η 34χρονη γνώριζε την γυναίκα που της επιτέθηκε.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση