Σε δύο μήνες θα γινόταν πατέρας ο αστυνομικός που αυτοκτόνησε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 20:11 Σε δύο μήνες θα γινόταν πατέρας ο αστυνομικός που αυτοκτόνησε

Σοκαρισμένη είναι η Ηλεία από την τραγική και αναπάντεχη απώλεια 36χρονου αξιωματικού της Αστυνομίας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης σε χώρο στάθμευσης κοντά στον κεντρικό δρόμο της Αρχαίας Ολυμπίας. Όλες οι ενδείξεις μέχρι τώρα να φανερώνουν πως ο αστυνομικός αυτοκτόνησε.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα τυχαία από συναδέλφους που τον αναζητούσαν, μιας και έπρεπε να είχε δώσει το παρών στην υπηρεσία από τις δυο το μεσημέρι.

Άμεσα αποκλείστηκε ο χώρος στον οποίο βρέθηκε για να εξεταστούν διεξοδικά οι συνθήκες θανάτου του.

Τον βρήκαν με αναμμένη μηχανή

Ο νεαρός αστυνομικός σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο, δίχως να έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Αξίζει να σημειωθεί επιπλέον πως ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του με αναμμένη τη μηχανή, με τραύμα από όπλο στο κεφάλι.

Από κανέναν δεν μπορεί να εξηγηθεί ποιος ήταν και ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την απονενοημένη πράξη, ενώ αποκλείστηκε κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ήταν νιόπαντρος και θα γινόταν πατέρας

Συγκλονίζει το γεγονός πως ο 36χρονος ήταν μόλις δυο μήνες παντρεμένος με την αγαπημένη του και μάλιστα σε δυο μήνες θα γινόταν πατέρας στο πρώτο του παιδί. 

Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος που γνώριζε τον 36χρονο. Όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο ήρεμο που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Ήταν όπως λένε εργατικός και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο και ετοιμαζόταν να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Συντετριμμένη είναι η οικογένειά του, της οποίας ακόμη ένα μέλος υπηρετεί στην αστυνομία. 

Πηγή: Patrisnews

Προσαρμοσμένη αναζήτηση