Προανακριτική: Επεισόδιο ανάμεσα σε Πολάκη και Κυρανάκη – Πληροφορίες για σπρωξίματα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020 20:06 Προανακριτική: Επεισόδιο ανάμεσα σε Πολάκη και Κυρανάκη – Πληροφορίες για σπρωξίματα

Ένταση επικράτησε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Κώστα Κυρανάκη με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για σπρωξίματα ανάμεσα σε παρευρισκόμενους.

Μεγάλη ένταση επικράτησε για λίγα λεπτά στην Προανακριτική Επιτροπή στη Βουλή στην οποία καταθέτει για δεύτερη μέρα ως μάρτυρας ο Παύλος Πολάκης.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ το επεισόδιο ξεκίνησε με φραστικές αντεγκλήσεις ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Κυρανάκη όμως παραλίγο να οδηγήσει ορισμένους να πιαστούν στα χέρια, πυροδοτώντας μεγάλη ένταση.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πολάκης ενοχλημένος από το περιεχόμενο των ερωτήσεων του Κώστα Κυρανάκη, τον αποκάλεσε “προβοκάτορα” και δήλωσε πως αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις του.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Κυρανάκη ο οποίος του απάντησε σε αντίστοιχο ύφος και λεξιλόγιο “είσαι κότα λυράτη”.

Κάπου εκεί τα αίματα άναψαν για τα καλά όταν, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που αποχωρούσαν οι Παύλος Πολάκης και Κώστας Κυρανάκης εκνευρισμένοι από την αίθουσα, ο γαλάζιος βουλευτής είπε τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως “κότες” προκαλώντας την οργή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα, ο οποίος φέρεται να τον έσπρωξε.

Η σύρραξη τελικά αποφεύχθηκε όταν ο κ. Γκιόλας ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την ανάρμοστη συμπεριφορά του, την οποία δεν συνηθίζει και ο Κώστας Κυρανάκης την έκανε δεκτή λέγοντας πως τον τιμά η συγγνώμη του.

Παράλληλα ανακάλεσε τις ανάρμοστες εκφράσεις που εκτόξευσε και ζήτησε να πέσουν οι τόνοι ενώ επέμεινε στο δικαίωμά του ως μέλος της Προανακριτικής να απευθύνει ερωτήσεις.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση