Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση με βιτριόλι: Οι έρευνες στο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης και το ισχυρό άλλοθι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαΐου 2020 22:27 Επίθεση με βιτριόλι: Οι έρευνες στο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης και το ισχυρό άλλοθι

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της 34χρονης, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, μεταδόθηκαν στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ. Η συνομιλία του θύματος με αστυνομικούς.

Έρευνες στο επαγγελματικό περιβάλλον 34χρονης – θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα– πραγματοποιήσε χθες (23.05.2020) η Αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί είχαν μία ανεπίσημη συνομιλία με την 34χρονη, η οποία τους είπε κάποιες εκτιμήσεις της για τη δράστη που ίσως να έχει σχέση με το επαγγελματικό της περιβάλλον. 

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί έλαβαν εκ νέου κατάθεση από ένα σημαίνον στέλεχος της εταιρείας, στην οποία εργάζεται το θύμα, και έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητό του. Ακολούθησε έρευνα σε μία γυναίκα που σχετίζεται με αυτό το πρόσωπο της εταιρείας, αλλά η ίδια δεν έχει σχέση με το επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης. και οι δύο, είχαν ισχυρότατο άλλοθι για την ημέρα και ώρα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα και έτσι… έχουν αποκλειστεί ως ύποπτοι από τις αρχές. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 34χρονη προσπάθησε να περιγράψει τη γυναίκα που της επιτέθηκε, μένοντας ωστόσο στο ίδιο πλαίσιο: μαύρα ρούχα, χειρουργική μάσκα, δεν ήταν ξανθιά και ίσως ήταν ψηλή.  

Ακούστε τη μαρτυρία καταστηματάρχη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Τα βίντεο “κλειδιά”

Δυο σημαντικά βίντεο που είναι δυνατόν να οδηγήσουν στην ταυτότητα της γυναίκας που οργάνωσε την επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης λογίστριας, αλλά και του ανθρώπου που την βοήθησε στην διαφυγή της από το σημείο του περιστατικού, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ και τα εξετάζουν καρέ καρέ.

Πρόκειται για βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, τα οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- είναι σημαντικά και δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας καθώς οι αστυνομικοί τα κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό για την εξέλιξη των ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο βίντεο δείχνει μια γυναίκα με σκούρα ρούχα να περπατά ψύχραιμη στο ίδιο πεζοδρόμιο που βρίσκεται το κτίριο, όπου δέχτηκε η 34χρονη την επίθεση, και μάλιστα μόλις ενάμιση με δυο μέτρα από το σημείο και κυρίως μόλις ενάμιση λεπτό μετά το σοβαρό περιστατικό με το καυστικό υγρό.

Το δεύτερο βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και ίσως είναι και το πιο σημαντικό, δείχνει την ίδια γυναίκα με τα σκούρα ρούχα και την χειρουργική μάσκα, τουλάχιστον 10 μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης, να επιβιβάζεται σε ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγεί άλλο άτομο, ίσως γυναίκα και να απομακρύνονται από το σημείο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές πληροφόρησης, τα βίντεο έχουν μεταφερθεί στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να «καθαριστούν», σε μια προσπάθεια να φανεί ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος, ώστε στο επόμενο στάδιο να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης και ο οδηγός.

πηγή: newsit.gr