Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινούν τα λόγια για την 34χρονη Ιωάννα - "Χρυσό παιδί, γεμάτο κέφι" [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 12:07 Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινούν τα λόγια για την 34χρονη Ιωάννα - "Χρυσό παιδί, γεμάτο κέφι" [βίντεο]

Μιλούν για ένα χρυσό κορίτσι, γεμάτο κέφι και ζωντάνια. Ένα παιδί που σπούδασε και πήρε τη ζωή στα χέρια της.

Οι έρευνες των Αρχών για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν την όραση της άτυχης κοπέλας.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, στο Λουτρό Αιτωλοακαρνανίας, βρέθηκε η κάμερα του MEGA, όπου σαστισμένοι από το τραγικό γεγονός, οι συντοπίτες της άτυχης κοπέλας μίλησαν στην εκπομπή "MEGA Mag" για την ίδια και την οικογένειά της.

Ήταν μια γυναίκα, που -όπως λένε- δεν έδινε ποτέ δικαιώματα με τη συμπεριφορά της. Μιλούν για ένα χρυσό κορίτσι, γεμάτο κέφι και ζωντάνια. Ένα παιδί που σπούδασε και πήρε τη ζωή στα χέρια της.

Γείτονες, φίλοι και συμμαθητές, όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν για την 34χρονη γυναίκα. Ο κύριος Αντώνης Φραγκάθουλας, γείτονας του θύματος, υποστήριξε πως πρόκειται για ένα πολύ καλό κορίτσι και από πολύ καλή οικογένεια. Με αγωνία περιμένουν πλέον οι κάτοικοι, την έκβαση της υγείας της 34χρονης, αλλά και τον εντοπισμό της μαυροφορεμένης γυναίκας που φέρεται να είναι η δράστης της υπόθεσης.

Τι δηλώνει μια φίλη της 34χρονης - Είχαν ανταλλάξει μηνύματα

Για την 34χρονη Ιωάννα μίλησε στον ΑΝΤ1 και μία από τις φίλες της, η οποία μάλιστα ήταν από τα τελευταία άτομα που είχαν ανταλλάξει μηνύματα μαζί της πριν την επίθεση.

Σύμφωνα με τη φίλη, δεν της είχε πει ποτέ ότι κινδυνεύει η ζωή της, ούτε είχε δεχθεί απειλές από κάποιο πρόσωπο. "Είναι το καλύτερο παιδί. Περιμένω να γίνει καλύτερα για να πάω να την δω”

πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση