Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτή είναι η βασική ύποπτη για την επίθεση με το βιτριόλι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 07:50 Αυτή είναι η βασική ύποπτη για την επίθεση με το βιτριόλι

Γυναίκα που έχει παιδί με άνδρα του επαγγελματικού περιβάλλοντος της 34χρονης...

Εντείνεται η αστυνομική έρευνα προκειμένου να διαλευκανθεί η επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα. Η αστυνομία ασχολείται επισταμένως με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην Καλλιθέα, στο στόχαστρό της έχει μπει μία γυναίκα, η οποία σχετίζεται με άνθρωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντος του θύματος.

Στην εκπομπή "Μαζί σου" της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ αποκαλύφθηκε ότι η ύποπτη έχει μία πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης. Μαζί, έχουν αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, ωστόσο δεν είναι πλέον σύντροφοι.

Ο άνδρας κουβεντιάζοντας με την Ιωάννα, της είχε περιγράψει αυτή τη γυναίκα ως ασταθή, σκληρό άνθρωπο και με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά.

Αυτή είναι η γυναίκα που η 34χρονη θεώρησε πως θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι και από την αρχή της εβδομάδας βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Γείτονες της ύποπτης, επιβεβαίωσαν την αμφίθυμη συμπεριφορά της, λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως τους χτυπά επίμονα τα κουδούνια τα ξημερώματα.

Τι αποκαλύφθηκε για τον χαρακτήρα της

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου έγινε γνωστό ότι η ύποπτη υποστήριξε ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε δημόσια υπηρεσία, στην Κατεχάκη. Η αστυνομία ερευνά αν αυτή η υπηρεσία έχει κάμερα ασφαλείας, ώστε να δει αν η γυναίκα έχει καταγραφεί απο κλειστό κύκλωμα.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί εξετάζουν συνδυαστικά τα στοιχεία για την ύποπτη με την κατάθεση του οδηγού ταξί, για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για τη γυναίκα που παρέλαβε από το Παγκράτι και την αποβίβασε επί της λεωφόρου Θησέως, κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα θα έρθουν τα πρώτα αποτελέσματα από την "σάρωση" των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Καλλιθέας για τον εντοπισμό ύποπτων επικοινωνιών, το κρίσιμο χρονικό διάστημα πριν και μετά την επίθεση, που δεν αποκλείεται να συνδέονται με κάποιον από τους υπόπτους.

Αντίστοιχα αποτελέσματα αναμένονται από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, από τα οποία θα επιχειρηθεί ο εντοπισμός συχνών επαφών η ανάσυρση ύποπτων ή απειλητικών μηνυμάτων, SMS, ακόμη και επικοινωνίες μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι το καυστικό υγρό που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση διατίθεται μόνο για εργαστηριακή χρήση και δεν πωλείται στο εμπόριο.

Η ποσότητα του καυστικού υγρού που δέχθηκε η άτυχη Ιωάννα, που είδε τη ζωή της μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να αλλάζει δραματικά, ήταν μεγάλη.

Τα εγκαύματα που έχει υποστεί καλύπτουν το 93% του προσώπου της και ο δρόμος της αποκατάστασης θα είναι μαραθώνιος.

Πηγή: thetoc.gr