Επίθεση με βιτριόλι: Ο δικηγόρος της Ιωάννας μιλάει για το «μυστικό» που θα δώσει την λύση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 14:30 Επίθεση με βιτριόλι: Ο δικηγόρος της Ιωάννας μιλάει για το «μυστικό» που θα δώσει την λύση

Τα σενάρια φαντασίας που πλάθουν ορισμένοι κάνουν κακό στις έρευνες, λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. Τι περιμένουν οι αρχές για να φτάσουν στα ίχνη της δράστιδος.

«Επειδή το θέμα πουλάει κάποιοι εξακολουθούν να πλάθουν σενάρια», αναφέρει φανερά ενοχλημένος στο newsit.gr, ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος αποκαλύπτει πως τα περισσότερα από αυτά όχι μόνο ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, αλλά κάνουν και κακό στις έρευνες.

Σε μια προσπάθεια του να βάλει ένα “φρένο” σε όλα αυτά, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρει στο newsit.gr: «Δυστυχώς όλα όσα γράφονται και λέγονται ανήκουν στο στάδιο της υπερβολής. Κάποιοι επειδή το θέμα πουλάει εξακολουθούν να πλάθουν σενάρια, όπου κάποια από αυτά, έχουν δημιουργήσει ήδη και τα πρώτα προβλήματα στις έρευνες, καθώς αποδείχτηκαν εντελώς άσχετα. Από την άλλη κάποιοι έχουν επιλέξει να ασχολούνται με την ζωή της Ιωάννας, όπου εκεί λέγονται πράγματα, τα οποία όντως έχουν μια βάση, ωστόσο δεν συσχετίζονται καθόλου θεωρώ με το περιστατικό».

Σχετικά με το κατά πόσο οι αστυνομικοί βρίσκονται κοντά στην αποκάλυψη της γυναίκας, που την Τετάρτη 20 Μαΐου έλουσε με βιτριόλι την όμορφη Ιωάννα, η οποία νοσηλεύεται στη μονάδα εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου, ο Απόστολος Λύτρας λέει πως «Έχουν γίνει σίγουρα κάποιες κινήσεις που βασίζονται στα όσα έχει καταθέσει μέχρι στιγμής η Ιωάννα, ωστόσο δεν είμαστε τόσο κοντά στην εξιχνίαση όσο αφήνεται να εννοηθεί».

Από την άλλη όμως ο ποινικολόγος για πρώτη φορά ακούγεται να είναι πιο αισιόδοξος, από κάθε άλλη φορά, καθώς και εκείνος θεωρεί πως το “μυστικό” ίσως να βρίσκεται στα αποτελέσματα των εταιριών κινητής τηλεφωνίας και στις σαρώσεις των επικοινωνιών. «Αυτά τα αποτελέσματα θα είναι όντως σημαντικά και ίσως δώσουν κάποιες απαντήσεις σ’ αυτό που όλοι με αγωνία περιμένουμε».

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση