Τραγωδία στην Κόρινθο: Κατέληξε 23χρονη μετά από επέμβαση ρουτίνας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 20:59 Τραγωδία στην Κόρινθο: Κατέληξε 23χρονη μετά από επέμβαση ρουτίνας
Εισήχθη για έναν καυτηριασμό και έδωσε μάχη για τη ζωή για 10 μέρες στην εντατική

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει στην Κόρινθο η είδηση του θανάτου 23χρονης, μετά από 10 ημέρες νοσηλείας στην εντατική του «Γ. Γεννηματάς» στην Αθήνα, καθώς έπεσε σε κώμα μετά από μία επέμβαση ρουτίνας.

Μιλώντας στον τ/σ Mega και την εκπομπή Live News ο πατριός της 23χρονης Νίκος Ελένης, είπε ότι επρόκειτο για «λάθος των γιατρών που κόστισε τη ζωή σε ένα υγιέστατο κορίτσι». «Πήγε για μια επέμβαση ρουτίνας. Για έναν καυτηριασμό που κρατάει 10 λεπτά. Ο γιατρός μας καθησύχαζε, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Εκείνη έλεγε ότι πονάει» είπε.

Περιγράφοντας τα γεγονότα, ο κ. Ελένης είπε ότι «το πρωί όταν είπε να πάμε (στην κλινική), το παιδί δεν μπορούσε να κινηθεί, πήγε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματά. Κράτησε το παίδι πολλές ώρες, προκειμένου να το δουν οι γιατροί. Για λίγες ώρες το χάσαμε το παιδί, το ανέκτησαν και μετά μπήκε στην εντατική και η ενημέρωση που μας έκαναν, ήταν πολυοργανική ανεπάρκεια».

Τα ερωτηματικά είναι αμείλικτα για την οικογένεια της 23χρονης: «Πως έγινε αυτό ρε παιδιά; Εμείς κρίνουμε, αυτό που είδαμε, ένα παιδί υγιέστατο, που το χάσαμε μέσα σε λίγες ώρες» είπε ο πατριός της άτυχης κοπέλας και συμπλήρωσε: «Το χάσαμε και το παιδί, ήταν διασωληνωμένο και περίμεναν μπας και ζωντανέψει λόγο ηλικίας. Οι λόγοι που έφυγε το παιδί και ο λόγος που μιλάω αυτή την στιγμή, είναι να μη χάσουμε άλλο παιδί, σαν το παιδί μας».

Η εξόδιος ακολουθία και η κηδεία της 23χρονης θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στην Κόρινθο.

Πηγή: News.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση