Επίθεση με βιτριόλι: Δύο νέα πρόσωπα θα κληθούν για να καταθέσουν - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 07:02 Επίθεση με βιτριόλι: Δύο νέα πρόσωπα θα κληθούν για να καταθέσουν - ΒΙΝΤΕΟ

Δύο νέα πρόσωπα αναμένεται να κληθούν από τις Αρχές για να καταθέσουν περί της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει πάνω από 25 μάρτυρες από το φιλικό οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, όπως και κάτοικοι της περιοχής όπου έγινε η επίθεση.

Το μεγαλύτερο όμως ενδιαφέρον παρουσιάζουν δύο άντρες που θα κληθούν από τις Αρχές. Ένας πρώην σύντροφος του κοριτσιού, με τον οποίο είχε μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, η οποία ακόμα δεν έχει λήξει και ένας στενός της φίλος με τον οποίο ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό.

Ειδικά στον δεύτερο, η έρευνα επικεντρώνεται στο αν το κορίτσι του είχε πει για απειλές που ενδεχομένως να δεχόταν. Η απάντηση ήταν αρνητική γιατί η Ιωάννα δεν είχε απειληθεί όπως έχει πει και η ίδια στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν η επίθεση στην Ιωάννα να ήταν συμβόλαιο ακόμα και για θάνατο και από καθαρή τύχη το κορίτσι δεν έχει εισπνεύσει ή καταπιεί το καυστικό υγρό.

Δείτε το βίντεο:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση