"Δράκος της Κέρκυρας": Προφυλακιστέος ο 47χρονος - Τι δηλώνει ο δικηγόρος του - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 22:45 "Δράκος της Κέρκυρας": Προφυλακιστέος ο 47χρονος - Τι δηλώνει ο δικηγόρος του - ΒΙΝΤΕΟ

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 47χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 34χρονης στην περιοχή του Κάβου στην Κέρκυρα.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Βασίλης Νουλέζας μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης στο Mega και αναφέρθηκε στην απολογία του πελάτη του. Ο κ. Νουλέζας επισήμανε ότι ο 47χρονος που του έχει αποδοθεί το προσωνύμιο "Ο Δράκος του Κάβου" ή "Δράκος της Κέρκυρας", αρνείται όλες τις κατηγορίες επισημαίοντας μεταξύ άλλων: «Ο εντολέας μου σήμερα κατά την 4ωρη απολογία του, αναφέρθηκε στη δύο μηνών και πλέον, φιλική κοινωνική σχέση και κάτα από ποιο τρόπο βρέθηκε στο σπίτι του η 34χρονη γυναίκα».

«Είχαν φιλική σχέση, κι ερωτική επαφή, με δική της συγκατάθεση», συμπλήρωσε ο κ. Νουλέζας και υπογράμμισε ότι «τα αποτελέσματα της ιατριδικαστικής έκθεσης είναι πενιχρά, δεν τη δικαιώνουν. Αν είχε ασκήσει τόση βία πάνω στη γυναίκα, θα έπρεπε να νοσηλεύεται»

Αναφορικά με το γιατί κρυβόταν, ενώ δηλώνει αθώος, απάντησε πως το έκανε, γιατί ήταν τρομοκρατημένος και δεν είχε κανένα στήριγμα.

Πηγή: enikos.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση