Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της Δώρας: "Κάποιοι κατέστρεψαν όνειρα, να δικαιωθεί η ψυχούλα της"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 12:12 Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της Δώρας: "Κάποιοι κατέστρεψαν όνειρα, να δικαιωθεί η ψυχούλα της"

Πήγε να γεννήσει και έχασε τη ζωή της με τα από 19 ημέρες στη ΜΕΘ.

Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συντοπίτες της 27χρονης Δώρας, που κατέληξε το πρωί του Σαββάτου, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε επί 19 ημέρες στην Εντατική. Η άτυχη κοπέλα είχε μείνει εγκεφαλικά νεκρή μετά τη γέννηση με καισαρική του πρώτου παιδιού της.

Ο σύζυγός της μίλησε στο Star και το μήνυμά του ραγίζει καρδιές. “Κάποιοι κατέστρεψαν όνειρα. Κατέστρεψαν δύο οικογένειες. Μας δημιούργησαν μεγάλο πόνο. Οπότε έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη να ρίξει φως στην υπόθεση της Δώρας να δικαιωθεί η ψυχούλα της”, λέει ο Τάσος, που περίμενε ένα θαύμα, το οποίο δεν ήρθε ποτέ.

Ο Τάσος και η Δώρα θα έβγαιναν από το μαιευτήριο με το παιδάκι τους στην αγκαλιά. Τώρα, μόνος του καλείται να σταθεί βράχος δίπλα στο αγοράκι που ήρθε στον κόσμο και την ίδια στιγμή να πει αντίο για πάντα στον άνθρωπό του. Όπως λέει το βρέφος “ένιωσε” να φεύγει η ψυχή της μητέρας του και εξηγεί ότι η Δώρα άφησε την τελευταία της πνοή περίπου στις 7 η ώρα το πρωί και τότε το μωράκι ξύπνησε και άρχισε να κλαίει.

Δείτε το ρεπορτάζ του Star: