Ζάκυνθος: Αυτή είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης - Τα μπλεξίματα του συζύγου της με την αστυνομία [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 22:25 Ζάκυνθος: Αυτή είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης - Τα μπλεξίματα του συζύγου της με την αστυνομία [εικόνες]

Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως αναφορικά με το ζευγάρι που δέχτηκε τη μαφιόζικη επίθεση με πυροβολισμούς από δύο αγνώστους στην περιοχή Λιθακιάς στη Ζάκυνθο.

Νεκρή έπεσε από τις σφαίρες η 37χρονη Χριστίνα Κλουτσινιώτη, επιχειρηματίας στο νησί, ιδιοκτήτρια ξενοδοχειακής μονάδας στο Λαγανά. Ήταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές, με τον συνδυασμό "Πορεία Προόδου" του Αναστάσιου Μαρίνου.

Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι είχε επενδύσει στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και στις υποβρύχιες καταδύσεις με δικό του σκάφος το οποίο έφερε το όνομα της νεκρής.

Ζάκυνθος: Αυτή είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης - Τα μπλεξίματα του συζύγου της με την αστυνομία [εικόνες]
κλουτσινιωτη
κλουτσινιωτη

Ο σύζυγός της, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2012 και έχουν και ένα παιδάκι, έχει τραυματιστεί σοβαρά και εξετάζεται η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 53χρονος τραυματίας έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας στο νησί, σε βάρος επιχειρηματία, με λεία 550.000 ευρώ, αλλά ουδέποτε κατηγορήθηκε για την υπόθεση.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

(Πηγή φωτογραφιών: Facebook)

Το περιστατικό συνέβη στη περιοχή Λιθακιάς Ζακύνθου, το απόγευμα της Τρίτης. Το ζευγάρι επέβαινε σε μηχανή και κατευθυνόταν προς το σπίτι τους στην περιοχή του Αγίου Σώστη.

lith

Λίγα μέτρα πριν, μια άλλη μηχανή τους πλησίασε και οι άγνωστοι δράστες, ντυμένοι αστυνομικοί, άρχισαν να πυροβολούν κατά του ζευγαριού. Από τις σφαίρες έπεσε νεκρή η γυναίκα, ενώ τραυματίστηκε ο σύζυγός της. O 53χρονος κατάφερε να απομακρυνθεί και να ζητήσει βοήθεια.

lith

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση