Στο ψυχιατρείο η Θεσσαλονικιά "παρουσιάστρια" που έριξε το νερό στον Χαρδαλιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 15:29 Στο ψυχιατρείο η Θεσσαλονικιά "παρουσιάστρια" που έριξε το νερό στον Χαρδαλιά

Η ίδια ήταν συνεργάσιμη και δέχθηκε να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο, όπου πρόκειται να εξεταστεί από τους γιατρούς.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια η οποία συνελήφθη χθες το απόγευμα, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, αφού του επιτέθηκε ρίχνοντάς του ένα ποτήρι με νερό.

Η γυναίκα παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Προηγουμένως ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για λόγω και έργω εξύβριση και για απειλή. Εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από την Κρατική Ασφάλεια για τα αδικήματα της έργω εξύβρισης και της απειλής.

Τελικά, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, με εντολή εισαγγελέα, η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια οδηγείται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης της αυτοαποκαλούμενης παρουσιάστριας. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ αυτή την ώρα οδηγείται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με εντολή του Εισαγγελέα.

Η ίδια, παρότι σοκαρισμένη, ήταν συνεργάσιμη και δέχθηκε να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο, όπου πρόκειται να εξεταστεί από τους γιατρούς.

"Το μέτρο του εγκλεισμού είναι επαχθές και για την ίδια και για όσους βρίσκονται γύρω της. Υπάρχει και ένα ανήλικο παιδί", είπε η δικηγόρος της, Ανθούλα Ανάσογλου.

Με πληροφορίες από grtimes

Προσαρμοσμένη αναζήτηση