Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Συγκλονίζει η μητέρα της 37χρονης που άφησε πίσω της τρία παιδιά - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 21:58 Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Συγκλονίζει η μητέρα της 37χρονης που άφησε πίσω της τρία παιδιά - ΒΙΝΤΕΟ

Σε συναγερμό είναι οι αρχές στη Ζάκυνθο, μετά τη χθεσινή μαφιόζικη εκτέλεση εν ψυχρώ της νεαρής μητέρας. Ψάχνουν να βρουν τους δολοφόνους σε όλο το νησί. Ο επιχειρηματίας σύζυγός της, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει από τους δράστες με τη μηχανή του, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η μητέρα του θύματος μίλησε αποκλειστικά στο Star και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν μιλά στον άδικο χαμό της κόρης της και στα εγγονάκια της που έμειναν ορφανά.

«Ήταν ένας άγγελος, βοηθούσε τον κόσμο συνέχεια. Έξυπνη, καλό παιδί, ψυχούλα. Τρία παιδάκια αγάπη μου, θρήνος. Τα παιδιά ζητούν τη μανούλα τους. Το μάθανε σήμερα αγάπη μου… Μέσα στην αγκαλιά μου αγάπη μου τα παιδάκια», δήλωσε η μητέρα της άτυχης γυναίκας.

Η 37χρονη άφησε πίσω της τρία παιδάκια, τρεις ψυχούλες ορφανές από μάνα και με τον πατέρα τους τραυματισμένο στον Άγιο Ανδρέα της Πάτρας. Η μητέρα της 37χρονης θα μεγαλώσει τώρα τα εγγονάκια της ηλικίας 2,5, 10 και 12 ετών. Χθες πήγε στο νοσοκομείο και είδε τον γαμπρό της, ο οποίος διέφυγε τον κίνδυνο.

Σε ερώτηση για το αν οι δράστες της μαφιόζικης επίθεσης φορούσαν τελικά στολές αστυνομικών όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, η μητέρα της 37χρονης είπε πως, όπως της είπε ο γαμπρός της, «Στην αρχή δεν υποψιάστηκε, αλλά όταν είδε να βγάζουν όπλα έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, αλλά δυστυχώς... Ήμουν υπερήφανη και για τα δυο μου παιδιά, και για τον γαμπρό μου και για το κορίτσι μου. Ο γαμπρός μου είναι από τις καλύτερες οικογένειες της Ζακύνθου».

Δείτε το βίντεο από το Star:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση