Ήθελαν και τους δύο νεκρούς! Αποκαλύψεις για το μαφιόζικο χτύπημα στη Ζάκυνθο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 23:10 Ήθελαν και τους δύο νεκρούς! Αποκαλύψεις για το μαφιόζικο χτύπημα στη Ζάκυνθο

Το παρελθόν του 54χρονου “ξεσκονίζουν” οι αστυνομικοί στην Ζάκυνθο, μαζί με το κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τις Ασφάλειας Αττικής που έχει ήδη μεταβεί στο νησί, για το μαφιόζικο συμβόλαιο θανάτου του 54χρονου επιχειρηματία και τις 34χρονης συντρόφου του, που έπεσε επί τόπου νεκρή.

Το μαφιόζικο χτύπημα έγινε το απόγευμα τις Τρίτης στην Λιθιά τις Ζακύνθου όπου δυο άτομα που ήταν μεταμφιεσμένα σε αστυνομικούς, πυροβόλησαν το ζευγάρι την ώρα που ο 54χρονος οδηγούσε την μοτοσυκλέτα του.

Από τους απανωτούς πυροβολισμούς που έριξαν οι επαγγελματίες πιστολάδες  στο ζευγάρι, έπεσε επί τόπου νεκρή η 34χρονη γυναίκα, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο σύντροφος της.

Πλέον οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνες τους στο παρελθόν του 54χρονου επιχειρηματία, οποίος διαθέτει μια ξενοδοχειακή μονάδα στην Ζάκυνθο και μια εταιρεία ενοικίασης μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως προκύπτει από τα αρχεία τις Ασφάλειας, ο 54χρονος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν για ναρκωτικά και μαστροπεία, ενώ είχε εκτίσει ποινή 4 ετών και είχε αποφυλακιστεί κανονικά. Έκτοτε δεν απασχόλησε τις Αρχές.

Ωστόσο κάποιες φήμες που κυκλοφορούν στο νησί τα τελευταία χρόνια, ήθελαν των 54χρονο να είχε βοηθήσει τις αρχές του νησιού για την εξιχνίαση ληστείας σε βάρος επιχειρηματία τις Ζακύνθου το Καλοκαίρι του 2016 με λεία μισό εκατομμύριο ευρώ, όπου μάλιστα φέρεται να είχε παρουσιαστεί ως μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη.

Αυτές οι πληροφορίες αλλά και το περιστατικό έχουν μπει πια στο “μικροσκόπιο” των Αρχών, καθώς οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το “συμβόλαιο” να “υπογράφηκε” με φόντο αυτές τις φήμες.

Μάλιστα στη συγκεκριμένη υπόθεση, εν προκειμένω της ληστείας στον επιχειρηματία το 2016, είχε ακουστεί και το όνομα αστυνομικού που υπηρετούσε στο νησί.

Πάντως και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, οι αστυνομικοί που ερευνούν την αιματηρή μαφιόζικη επίθεση, φέρονται πεπεισμένοι πως οι επαγγελματίες εκτελεστές ήρθαν από την Αθήνα στη Ζάκυνθο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην διάθεση τους, ώστε να στήσουν το καρτέρι θανάτου στον επιχειρηματία και την σύζυγο του.

Άλλωστε οι αστυνομικοί θεωρούν πως η δολοφονία τις συντρόφου του 54χρονου επιχειρηματία δεν είναι “παράπλευρη απώλεια”, αλλά οι δράστες ήθελαν νεκρούς και τους δυο.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση