Άλιμος: Το «λουκέτο» μετά το… πάρτι συνωστισμού μπήκε LIVE!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 17:55 Άλιμος: Το «λουκέτο» μετά το… πάρτι συνωστισμού μπήκε LIVE!

Μετά την Μύκονο… ο Άλιμος. Ένα…πάρτι συνωστισμού σε γνωστό μαγαζί έφερε “λουκέτο” δύο μηνών και 20.000  ευρώ πρόστιμο, με τις εξελίξεις να “τρέχουν”.

Ο Άλιμος, λοιπόν, βρίσκεται σήμερα, Πέμπτη 11.06.2020, στο προσκήνιο καθώς κάποιοι δείχνουν να μην… παίρνουν στα σοβαρά την κατάσταση.

Οι εικόνες που είδαν το “φως” της δημοσιότητας δείχνουν πολλές δεκάδες ανθρώπους να βρίσκονται… ο ένας πάνω στον άλλον. Βεγγαλικά, δυνατή μουσική και ποτά συνέθεταν το σκηνικό με τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό να θυμίζουν πιο πολύ ανέκδοτο.

Όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κανδύλης, επεβλήθη πρόστιμο 20.000 ευρώ και “λουκέτο” δύο μηνών, με περιπολικό να βρίσκεται ήδη στο σημείο για να “σφραγίσει” την επιχείρηση.

Άλιμος – LIVE εικόνα από το “σφράγισμα” της επιχείρησης

Το newsit.gr βρίσκεται στο σημείο καταγράφοντας τις εξελίξεις, με τον δήμαρχο να έχει φτάσει στο σημείο και να δηλώνει πως στην επιχείρηση βρίσκονταν πάνω από 1.000 άτομα (!) την ώρα που θα έπρεπε να μην υπάρχουν περισσότεροι από 300 πελάτες.

Επιπλέον τόνισε πως στο σημείο δεν υπάρχει… κανένας υπεύθυνος ώστε να “προχωρήσει” η διαδικασία του “σφραγίσματος”, καθιστώντας όμως σαφές πως αν χρειαστεί το “σφράγισμα” θα γίνει ακόμη κι αν δεν εμφανιστεί κάποιος!

Δείτε την εικόνα που μετέδωσε ζωντανά το newsit.gr

 

Λίγο αργότερα οι διαδικασίες… έτρεξαν, οι δημοσιογράφοι απομακρύνθηκαν και η πόρτα της επιχείρησης… σφραγίστηκε.

Δείτε τις εικόνες

Άλιμος Άλιμος

Άλιμος

Νωρίτερα, εργαζόμενοι της επιχείρησης μίλησαν στην κάμερα δίνοντας την δική τους εκδοχή για τα γεγονότα.

Δείτε όσα είπαν

Άλιμος – Η ανάρτηση του δημάρχου για το περιστατικό

«Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς από το χθεσινοβραδυνό πάρτι καταστήματος στην Παραλία του Αλίμου αποτελούν προσβολή και πρόκληση για όλους μας» έλεγε στην ανάρτηση ο Ανδρέας Κανδύλης.

Και συνέχιζε: «Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία. Κανένας δεν μπορεί να περιφρονεί τη σκληρή προσπάθεια που εδώ και 3 μήνες έχει κάνει όλη η κοινωνία μας για να αποφύγει τα χειρότερα. Στηρίζουμε τα καταστήματα και θέλουμε να είναι ανοιχτά, τόσο για να ψυχαγωγείται ο κόσμος, όσο και για να υπάρχουν θέσεις εργασίας. Πρέπει όμως και τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία.

Σήμερα το απόγευμα προχωράμε στην επιβολή των κυρώσεων που προβλέπει ο Νόμος για τη συγκεκριμένη σοβαρή παράβαση: σφράγιση του Καταστήματος για 2 μήνες και πρόστιμο 20.000€. Ταυτόχρονα, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλα τα παραλιακά καταστήματα: να σεβαστούμε την υγεία των ανθρώπων και τους κανόνες που είναι ίδιοι για όλους. Να προσφέρουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση, χωρίς να ξεπερνάμε τα όρια που θέτει η συγκυρία και οι κανόνες της πολιτείας».

Δείτε την ανάρτηση

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση