Πανελλήνιες: Πώς θα γίνει η διανομή αντισηπτικών στα εξεταστικά κέντρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 21:04 Πανελλήνιες: Πώς θα γίνει η διανομή αντισηπτικών στα εξεταστικά κέντρα

Κατά την παράδοση, το πρωτόκολλο υπογράφεται από τον Πρόεδρο του Εξεταστικού ή Βαθμολογικού Κέντρου και τον εντεταλμένο για την παράδοση υπάλληλο του Δήμου.

Απόφαση κατανομής συσκευασμένου αντισηπτικού για την κάλυψη των αναγκών των εξεταστικών και βαθμολογικών κέντρων της επικράτειας, στο πλαίσιο υιοθέτησης των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού (COVID-19) που υπέγραψε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Η κατανομή των αγαθών ανά εξεταστικό ή βαθμολογικό κέντρο θα γίνει σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο στην παρούσα απόφαση Πίνακα, οι οποίος και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτής.

Η παράδοση των αγαθών θα πραγματοποιηθεί απ’ ευθείας από τον ανάδοχο ή τον αντιπρόσωπό του, με βάση την παρούσα. Η παραλαβή γίνεται από τριμελή επιτροπή που αποτελείται από υπαλλήλους του Δήμου, με μέριμνα του οποίου τα προμηθευόμενα είδη παραδίδονται στη συνέχεια αμελλητί στα βαθμολογικά και εξεταστικά κέντρα σύμφωνα με την παρούσα.

Για την παραλαβή τόσο από τον Δήμο όσο και από το βαθμολογικό ή εξεταστικό κέντρο, συντάσσεται πρωτόκολλο. Κατά την παράδοση, το πρωτόκολλο υπογράφεται από τον Πρόεδρο του Εξεταστικού ή Βαθμολογικού Κέντρου και τον εντεταλμένο για την παράδοση υπάλληλο του Δήμου.

Τα πρωτόκολλα συντάσσονται εις τριπλούν, ένα εκ των οποίων αποστέλλεται αμελλητί στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, το δεύτερο φυλάσσεται στο αρχείο του Δήμου και το τρίτο αποστέλλεται στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Αντίγραφο του πρακτικού παραλαβής από το Δήμο αποστέλλεται στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Για την περίπτωση της παράδοσης στο εξεταστικό ή βαθμολογικό κέντρο, ο υπάλληλος του Δήμου λαμβάνει ακριβές αντίγραφο από τον Πρόεδρό του.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση