Επίθεση με βιτριόλι: Καταιγιστικές εξελίξεις - Δίωξη στην 35χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 21:08 Επίθεση με βιτριόλι: Καταιγιστικές εξελίξεις - Δίωξη στην 35χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας στην 35χρονη που φέρεται να είναι βασική ύποπτη για την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία που διαβιβάζει η Ασφάλεια στον Εισαγγελέα αφορά το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, κατηγορία που εφόσον αποδοθεί στην 35χρονη, την φέρνει αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο προσωρινής κράτησης. Περιλαμβάνεται επίσης και το αδίκημα της απείθειας.

Η 35χρονη φέρεται να έριξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα πιστεύοντας ότι το θύμα σχετιζόταν με άντρα που είχε σχετιστεί και η ίδια. Ωστόσο σύμφωνα με τον συνήγορο που της όρισε η οικογένειά της, κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, η 35χρονη αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η 35χρονη θα ζητήσει από τον ανακριτή προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία της αφού ενημερωθεί για τα στοιχεία της ογκώδους δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση