Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση με βιτριόλι: Η κίνηση που οδήγησε τους αστυνομικούς στην 35χρονη – Πληροφορίες ότι ήταν συμμαθήτριες με την 34χρονη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 22:15 Επίθεση με βιτριόλι: Η κίνηση που οδήγησε τους αστυνομικούς στην 35χρονη – Πληροφορίες ότι ήταν συμμαθήτριες με την 34χρονη

Στον ίδιο κοινωνικό κύκλο, όπως όλα δείχνουν, οι δύο γυναίκες.

Η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή και της ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία κρατείται, ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος της ώστε να προετοιμάσει την υπερασπιστική της γραμμή.

Την ερχόμενη Τρίτη, η 35χρονη αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί.

Η κίνηση που οδήγησε τους αστυνομικούς στην 35χρονη

Σύμφωνα με το Open, η φερόμενη ως δράστις έκανε ένα  λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι Αρχές ξεκλειδώνοντας τις έρευνές τους για την υπόθεση.

Η 35χρονη, φέρεται να χρησιμοποίησε μία τηλεκάρτα για να καλέσει το ταξί με το οποίο θα έφτανε και θα έφευγε από το σημείο της επίθεσης στην Καλλιθέα. Η φερόμενη ως δράστις, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν χρησιμοποίησε το κινητό της τηλέφωνο για να μην αφήσει ίχνη ενώ όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1 το είχε κλειστό.

Και ενώ είχε προνοήσει να χρησιμοποιήσει τηλεκάρτα για να μην αφήσει ίχνη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, κάλεσε με την ίδια τηλεκάρτα έναν άντρα για λόγο που δεν σχετίζεται με την υπόθεση.

Η κλήση αυτή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, έγινε την ημέρα της επίθεσης με την ίδια τηλεκάρτα με την οποία κάλεσε ταξί και ήταν η μοναδική κλήση που έκανε πέραν της εταιρίας ραδιοταξί. Και αυτή η κίνηση φέρεται να οδήγησαν τους αστυνομικούς σε εκείνη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1 εκτός από το σήμα του κινητού και την τηλεκάρτα, οι Αρχές είχαν και άλλα στοιχεία τα οποία δεν αποκάλυπταν για να μην «χαθεί» η υπόθεση ενώ οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην νεαρή κατηγορούμενη μετά από «ξεσκόνισμα» χιλιάδων κλήσεων από τις περιοχές που εκτυλίχθηκε το θρίλερ.

Συμμαθήτριες στο Λύκειο και η συνάντηση στην Αμφιλοχία

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1 το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι βρέθηκε στο χωριό της στην Αμφιλοχία με τους κατοίκους να μην παρατηρούν κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά της κοπέλας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ1, οι δυο κοπέλες ήταν συμμαθήτριες στο Λύκειο μιας και τα χωριά τους ήταν πολύ κοντά το ένα με το άλλο.

Οι ίδιες πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης αναφέρουν ότι είχαν συναντηθεί πέρυσι σε γάμο στην Αμφιλοχία, ενώ μετά από τον γάμο, φέρεται ο σύντροφος της 35χρονης να έστειλε αίτημα φιλίας στην 34χρονη Ιωάννα στο Facebook και αυτό φέρεται να ήταν η αφορμή της επίθεσης.

Πηγή: Newsbeast.gr