Αναβολή από τον στρατό πήρε ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 22:22 Αναβολή από τον στρατό πήρε ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη

Η ανάρτηση της μητέρας του, Μαίρης.

Tο χαρτί για να υπηρετήσει στον στρατό έλαβε ο Νίκος Μπάρκουλης ο οποίος έφτασε πλέον στην ηλικία των 18 χρόνων. Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη και της Μαίρης Μπάρκουλη δέχθηκε το… κάλεσμα από τη «μαμά» πατρίδα ωστόσο ενώ ξεκίνησε για να παρουσιαστεί τελικά πήρε αναβολή.

Η Μαίρη Μπάρκουλη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, το πρωί της Πέμπτης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο νεαρός Νίκος έφευγε από το σπίτι για να παρουσιαστεί στον Στρατό.

«Πως μεγάλωσες αγοράκι μου... Καλή θητεία παλικάρι μου... Θέλω να ευχαριστήσω τον κουνιάδο μου που του στέκεται σαν πατέρας... Χρήστο μου ο αδελφός σου θα χαίρεται από εκεί ψηλά... Σ ευχαριστώ από καρδιάς» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη.

ριν λίγη ώρα, η μητέρα του νεαρού Νίκου επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία ανέφερε πως ο γιος της τελικά πήρε αναβολή.

«Η πιο σύντομη θητεία ήταν του Νικόλα.. Είναι ήδη μέσα στο καράβι και επιστρέφει λόγω του αυτοανοσου που έχει. Έκριναν ότι πρέπει να πάρει αναβολή για δύο χρόνια και μετά να παρουσιαστεί Θήβα για να πάρει το απολυτηριο του. Ο διοικητής του στρατοπέδου Μακρη στη Μυτιλήνη, ένας γλυκύτατος άνθρωπος φρόντιζε όλα τα παιδιά με ευγένεια και καλοσύνη μου ανέφερε ο γιος μου. Και σας το αναφέρω γιατί αυτά πρέπει να ακούγονται. Καλή αντάμωση Νικόλα μου» έγραψε η Μαίρη Μπαρκουλη.

Πηγή: Newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση