Αγωνία για τη Μαρκέλλα: Η κοκκινομάλλα γυναίκα, τα σκίτσα και οι καταθέσεις των συγγενών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 21:43 Αγωνία για τη Μαρκέλλα: Η κοκκινομάλλα γυναίκα, τα σκίτσα και οι καταθέσεις των συγγενών

Η μητέρα της 10χρονης Μαρκέλλας που εξαφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη κατέθεσε στην αστυνομία για πάνω από 5 ώρες. Συνεχίζεται η αναζήτηση της μικρής. Το συγκινητικό μήνυμα συμμαθητή της.

«Μαρκέλλα, άμα με ακούς να ξέρεις ότι όλοι οι φίλοι σου σε ψάχνουμε και σε αγαπάμε πάρα πολύ». Συγκινούν τα λόγια του 10χρονου συμμαθητή της Μαρκέλλας, που αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ήταν ο 10χρονος που έφυγε με την Μαρκέλλα από το σχολείο, στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, για να πάνε σπίτια τους και είδε τη γυναίκα που φώναξε τη Μαρκέλλα με το όνομά της και της ζήτησε να την ακολουθήσει. Ο μικρός έμεινε για λίγο στο σημείο και παρακολούθησε τη γυναίκα με τη μικρή να απομακρύνονται. Ο 10χρονος συμμαθητής της Μαρκέλλας κατέθεσε για περίπου δύο ώρες στην Αστυνομία αυτά που είδε το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού, μέχρι στιγμής, είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday, ο μικρός κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι είδε μία γυναίκα να πλησιάζει το κορίτσι και να της μιλάει με οικειότητα, αφού η Μαρκέλλα έδειξε να τη γνωρίζει και δεν αντέδρασε. Η γυναίκα είπε στη μικρή να πάνε μια βόλτα και την τράβηξε από το χέρι. Με βάση τα όσα κατέθεσε ο 10χρονος στην Αστυνομία, η γυναίκα ήταν ψηλή, με κόκκινα μαλλιά και φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν. Νωρίτερα στο αστυνομικό τμήμα κατέθεσαν η μητέρα και ο αδερφός της 10χρονης.

Η μητέρα της 10χρονης Μαρκέλλας που εξαφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη κατέθεσε στην αστυνομία για πάνω από 5 ώρες.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr κατά την αποχώρηση της από το αστυνομικό τμήμα ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του κοριτσιού και δήλωσε πως αν βρεθεί η μικρή θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι.

Όπως είπε, «αυτήν την ώρα δίνει κατάθεση ο συμμαθητής της που έφυγαν μαζί από το σχολείο» και συμπλήρωσε πως και χθες, έδωσαν κατάθεση τα δύο παιδιά που ήταν μαζί της φεύγοντας από το σχολείο και επειδή η αστυνομία «δεν έβγαλε άκρη», όσον αφορά την κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να πλησίασε και να έφυγε με την Μαρκέλλα, τα παιδιά κοιτούν σκίτσα για να την αναγνωρίσουν.

«Υπήρχε βία την ώρα που την πήραν, δεν ήθελε να φύγει μαζί της απλά της είπε, “έλα να δώσω κάτι στην μαμά” και έτσι την τράβηξε και την πήρε μαζί της» δήλωσε η μητέρα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συμμαθητής της.

"Πιστεύω ότι είναι επαγγελματίες απαγωγείς" – Συγκλονίζει ο αδερφός της

«Δεν υπάρχει κάποιο επιπλέον στοιχείο ακόμα. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι κάποια κοκκινομάλλα γυναίκα πλησίασε την αδελφή μου έξω από το σχολείο και λογικά την άρπαξε. Η αστυνομία δεν έχει διασταυρώσει κάτι άλλο. Ψάχνουμε πιθανά δρομάκια και πιθανές εξόδους, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι άλλο», ανέφερε νωρίτερα ο Χρήστος, αδερφός της Μαρκέλλας.

Στη συνέχεια απέκλεισε το γεγονός να σχετίζεται με την εξαφάνιση κάποιο άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον και ξεκαθάρισε πως «οποίος ανέφερε κάτι τέτοιο, σε κάποιο πρωϊνάδικο θα μηνυθεί». Μεταξύ άλλων διευκρίνισε ότι στο κοντινό περιβάλλον δεν υπάρχει καμία κοκκινομάλλα γυναίκα, καμία αντιπαράθεση και πως πρόκειται για μια αγαπημένη οικογένεια που ειδικά τελευταία έχει περάσει πολλά.

«Από κει και πέρα, η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρόκειται για απαγωγείς και πάρα πολύ επαγγελματίες» τόνισε ο αδερφός του κοριτσιού.

Όσο για την Μαρκέλλα είπε «δεν είναι παιδί το οποίο δεν θα πήγαινε με κάποιον για μια καραμέλα μπορεί να το δωροδοκούσαν να το πλησίαζαν με κάποιον τρόπο, ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ γιατί δεν πλησιάζει ούτε φίλους μου, ούτε συγγενείς πολύ που δεν είναι το σπίτι. Οπότε δεν είναι ένα κοριτσάκι που για δύο καραμέλες θα πήγαινε κάπου».

«Τα χειρότερα δεν θέλω να τα σκέφτομαι. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή κάπου κρύβονται και περιμένουν να σταματήσει ο πάταγος και να μπορέσουν να φύγουν με κάποια μεταμφίεση. Δεν θέλω να σκέφτομαι τα χειρότερα, μπορεί να έχει πάθει κάτι και να μη την βρουν ποτέ, δεν ξέρει κανείς» σημείωσε.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση