Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση με βιτριόλι: Ανέμελη η 35χρονη το βράδυ πριν τη σύλληψη - "Ευδιάθετη, συμπεριφερόταν φυσιολογικά"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 20:21 Επίθεση με βιτριόλι: Ανέμελη η 35χρονη το βράδυ πριν τη σύλληψη - "Ευδιάθετη, συμπεριφερόταν φυσιολογικά"

Η 35χρονη κατηγορούμενη, όπως όλα δείχνουν, συμπεριφερόταν σαν να μην έχει συμβεί τιποτα.

Νέα στοιχεία για την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, έκανε φίλη της, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ.

Η 35χρονη κατηγορούμενη, όπως όλα δείχνουν, συμπεριφερόταν σαν να μην έχει συμβεί τιποτα. Η φίλη της, μίλησε για τη βραδιά που πέρασαν μαζί, την παραμονή της σύλληψης της, αλλά και για τη συμπεριφορά της όλο το τελευταίο διάστημα. Όπως υποστήριξε, δεν της είχε αναφέρει τίποτα ούτε για κάποιον άνδρα, ούτε για την Ιωάννα. "Ήταν ευδιάθετη και φερόταν απολύτως φυσιολογικά, χωρίς να κινήσει την οποιαδήποτε υποψία", είπε.

"Το βράδυ πριν τη σύλληψη ήμασταν μαζί. Εγώ την πήρα απλά τηλέφωνο και της είπα "θα πάω στο καφενείο, αν θες να έρθεις". Ήρθε κατά τις 22:00, κάπου εκεί νομίζω, γιατί είχε πάει για περπάτημα με μία φίλη της. Ήρθε κατά τις 22:00 και κατά τις 23:30 την πήγα στο σπίτι, την άφησα από κάτω και έφυγα", ανέφερε η φίλη της 35χρονης.

"Χαζολογάγαμε. Ήμασταν με κάτι παιδιά από το χωριό και λέγαμε βλακείες. Ήταν ανέμελη", πρόσθεσε.

Όσο για το αν συζήτησαν για την επίθεση με το βιτριόλι, η φίλη της κατηγορούμενης αναφέρει ότι το συζήτησαν απλά σαν γεγονός. ""Είδατε τι έγινε στην τηλεόραση;", με την κοπέλα με το βιτριόλι, αυτό. Τίποτα άλλο δεν μας είχε πει, μόνο αυτό", ανέφερε.

Δικηγόρος Ιωάννας: Δεν είναι ψυχική ασθένεια η κακία και η ζήλια

Ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας, από την άλλη, απορρίπτει τις υπόνοιες περί ψυχικής νόσου της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση.

Ο Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή "Μαζί Σου", είπε ότι η προσπάθεια να παρουσιαστεί η κατηγορούμενη ως ψυχικά ασθενής προσβάλλει εκείνους που όντως πάσχουν από κάποια ψυχική νόσο. "Την κακία και τη ζήλια και την απαξία για την ανθρώπινη ζωήμ δεν θα την ονομάσουμε ψυχική ασθένεια, με συγχωρείτε. Έχω πληροφορηθεί ότι πρόκειται για μια απολύτως συγκροτημένη κοπέλα, η οποία ήξερε ακριβώς πως πρέπει να κινηθεί , πώς να κάνει το έγκλημα", τόνισε ο κ. Λύτρας.

πηγή: thetoc.gr